Un bârlădean nu mai vrea apă de la robinet pentru că provine de la un baraj unde se întrețin relații intime: ”Ce-am văzut cu ochii mei nici Dumnezeu nu mă poate convinge!”

Publicat: 11/12/2019 | 09:10

Dumitru Boros, primarul Bârladului, a primit în audiență un bătrân care solicita să I se taie apa de la robinet. Nimic anormal, doar că motivul este unul ieșit din comun: i-a povestit edilului că a văzut cum la barajul de unde provine apa cum unii fac sex!

Omul a mai spus că nu are nevoie nici de apa din rețea și nici de canalizare, pentru că apă de ploaie “de la fruza de dud” care este mai curate. Degeaba a încercat primarul să-l convingă de faptul că apa este epurată. „Domnule, ce-am văzut eu cu ochii mei nici Dumnezeu nu mă poate convinge! Vreau să nu mai plătesc apa aia 100 de lei! Niciun metru cub nu vreau să plătesc, nimic!”, a cerut bârlădeanul.

„Domnule primar, puneți politiștii dumneavoastră să păzească barajul, ca să nu se mai facă sex în apa pe care o beau bârlădenii!”, a cerut bătrânul, potrivit vremeanoua.ro.