Un bărbat și-a pierdut virginitatea abia la 44 de ani, iar acum femeile se bat pe el! Ce ascunde, de fapt, între picioare

Publicat: 02/01/2020 | 10:00

Mohammed Abad, bărbatul cu penis bionic, și-a pierdut virginitatea abia la 44 de ani, iar acum femeile se bat pe el. El a devenit celebru după ce a trecut prin operaţia cu numărul 121 în zona genitală, iar povestea lui a făcut înconjurul lumii. 

Mohammed Abad, bărbatul cu penis bionic, și-a pierdut virginitatea abia la 44 de ani

Mohammed Abad locuiește în Edinburgh și şi-a pierdut penisul în copilărie, în urma unui accident de maşină. În ultimii ani, el a fost supus la peste 120 de operaţii chirurgicale, iar în2016, medicii din Marea Britanie au reușit să îi implanteze un organ artificial de 20,32 centimetri, care este funcționabil la o simplă apăsare de buton. De altfel, tot de o simplă apăsare de buton e nevoie pentru ca dispozitivul să revină la starea de repaos.

Ajuns la 44 de ani, bărbatul și-a pierdut virginitatea cu o escortă de lux, iar partida de sex a durat două ore. Femeia a povestit după ce s-a iubit cu Mohammed Abad că este impresionată de ceea ce au făcut medicii pentru acesta.

Celebrul bărbat își dorește acum să își găsească acum o soție, însă… deși este foarte dotat, unele dintre reprezentantele sexului frumos au făcut un pas înapoi când au auzit mărturisirea lui.

“Sper să se rezolve problema curând, cu ajutorul unei căsătorii aranjate de părinții mei”, a declarat Mohammed Abad în cadrul unui interviu, potrivit redactia.ro.