Un bărbat se autodenunță că are relații sexuale cu verișoara lui de 12 ani. „Ea și-a dorit! S-a atașat de mine și…”

Publicat: 01/05/2020 | 16:12

Caz șocant în București! Un bărbat și-a mărturisit abuzurile sexuale pe o rețea de socializare. După ce a abordat două eleve pe Instagram, individul a făcut dezvăluiri uluitoare. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, informații șocante și totodată sesizează autoritățile cu privire la acest bărbat. (CITEȘTE ȘI: CUM SE APĂRĂ MARICA DUPĂ CE TOATĂ ȚARA L-A VĂZUT ÎN PROSOP, CU NEVASTA ALTUIA)

Prin intermediul celebrei adrese pont@cancan.ro, site-ul nr.1 din România a intrat în posesia unor conversații tulburătoare, care scot la iveală acțiunile incredibile ale unui bărbat ce pare să fie suspect de pedofilie. (NU RATA: IUBITUL SIMONEI HALEP A “UITAT” DE IZOLARE ÎNTR-UN NEW CONTINENTAL GT ȚIPLĂ, DE 250.000 €)

Potrivit informațiilor, bărbatul, care își spune Florinel Căldărar în mediul virtual, a abordat pe Instagram două eleve de 14 ani, cu scopul de a întreține cu acestea relații sexuale. Din câte se pare, cele două puștoaice și-au dat seama că au de-a face cu un pedofil și au înregistrat convorbirile cu acesta. Așa se face că au ieșit la iveală lucruri incredibile. După afirmațile bărbatului, acesta ar fi întreținut relații sexuale cu verișoara lui de 12 ani.

Florinel”, bărbatul care a încercat să ”racoleze” două eleve și a făcut mărturisiri șocante

Înregistrări uluitoare!

Eleve: ”Ați avut relații sexuale cu verișoara dumneavoastră de 12 ani?”

Florinel Căldărar: ”Câteodată, nu tot timpul”

Eleve: ”Părinții fetei știu de acest lucru?”

Florinel Căldărar: ”Nu”

Eleve:Fata vrea să facă asta?”

Florinel Căldărar: ”Da. Ea și-a dorit. S-a atașat de mine”

Eleve: ”De cât timp?”

Florinel Căldărar:”Nu de mult timp”, sunt doar o mică parte din convorbirile fetelor cu bărbatul.

Convorbiri halucinante între bărbat și cele două eleve

Mai mult decât atât, în conversațiile purtate pe rețeaua de socializare, „Florinel” mărturisește că minora cu care pretinde că a întreținut relații sexuale este sechestrată. (NU RATA: OANA ROMAN A PURTAT LA CUMPĂRĂTURI CEA MAI COLORATĂ MASCĂ DIN TOT MAGAZINUL, ASORTATĂ PERFECT LA…)

”Doarme acum în camera alăturată. Este cameră închisă cu cheia”,a afirmat bărbatul.

Pe această cale, CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, solicită autorităților competente demararea de urgență a unei anchete în acest caz.

O parte din convorbirile bărbatului cu cele două puștoaice

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)