Un bărbat este cercetat penal după ce a scuipat o altă persoană deși se afla în izolare la domiciliu

Publicat: 14/04/2020 | 12:06

Un alt caz incredibil a avut loc în județul Argeș, un bărbat aflat în izolare la domiciliu, este cercetat penal după ce a scuipat o altă persoană în timpul unui conflict.

Inconștiența unor oameni este halucinantă. Un nou caz de zădărnicire a combaterii bolilor a avut loc în județul Argeș. Numărul acestor situații a crescut alarmant în ultima perioadă. De această dat un dosar penal a fost deschis pe numele unui bărbat care deși se afla în izolare la domiciliu, nu a mai ținut cont de nicio regulă și a scuipat o altă persoană, informează Agerpres. (CITEȘTE ȘI: ÎNCĂ UN DECES ÎN RÂNDUL CADRELOR MEDICALE! O ASISTENTĂ DIN ȚĂNDĂREI A MURIT DIN CAUZA VIRUSULUI COVID-19)

„Poliţiştii argeşeni au intervenit pentru aplanarea unui conflict, stabilind că un bărbat de 49 de ani, care se afla în izolare la domiciliu, ar fi scuipat o altă persoană. Având în vedere aceste aspecte, în cauză a fost întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de zădărnicirea combaterii bolilor”, se precizează într-un comunicat al Instituţiei Prefectului Argeş.

În ultimele 24 de ore, în județul Argeș au fost verificate 426 de persoane în ceea ce priveşte respectarea măsurilor de izolare şi carantină, au fost legitimate 609 de persoane şi au fost verificate 339 de autoturisme. (VEZI ȘI: DUPĂ GERMANIA, ȘI MAREA BRITANIE VREA MUNCITORI ROMÂNI PENTRU RECOLTE. REACȚIA AMBASADORULUI)

În urma acestor verificări, au fost aplicate 221 de sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de aproximativ 385.000 de lei, pentru nerespectarea măsurilor privind restricţionarea circulaţiei.