Un bărbat din Vaslui i-a cerut unei profesoare tinere de matematică să facă amor cu el, după ce s-a dat drept angajat SIE. Ce a urmat între ei

Publicat: 06/12/2019 | 14:55

Cazul bărbatului din Vaslui, care i-a cerut unei profesoare tinere de matematică să facă amor cu el, a ajuns la final. Magistrații au luat o hotărâre, după ce au aflat toate informațiile despre individul de 43 de ani, care s-a dat drept angajat SIE și a încercat să profite de femeia căreia i-a promis că o va ajuta la examenul de Titularizare. Interceptările din dosar sunt incredibile.

Viorel Movilianu are 43 de ani și lucrează ca impiegat de mişcare în staţia CFR Bălteni, judeţul Vaslui. Deși este căsătorit, el a încercat să înșele soția cu o profesoară de matematică de 27 de ani. Bărbatul și-a pus în aplicare un plan și l-a urmat pas cu pas, după ce în noiembrie 2016, s-a împrietenit cu profesoara pe Facebook, după ce aceasta a făcut public un mesaj, în care a scris că a avut o pană şi nu se descurcă singură ca să schimbe roata de la maşină. După acea postare, femeia a primit foarte multe cereri de prietenie, iar printre cele pe care le-a acceptat se numără și a individului care s-a dat drept angajat al S.I.E.

 “Inculpatul a contactat-o pe Facebook şi de câteva ori pe telefonul mobil, spunându-i acesteia că deţine funcţia de analist programator de securitate în cadrul Serviciului de Informaţi Externe, lucru care este menţionat şi pe pagina sa de Facebook”, se menţionează în motivarea sentinţei, relatează jurnaliștii de la adevarul.ro.

În timpul discuțiilor purtate pe celebra rețea de socializare, tânăra profesoară i-a spus că este debutantă, iar acela a fost momentul în care Viorel Movileanu “a întrebat-o dacă nu o interesează un post de profesor la o unitate de învăţământ din municipiul Iaşi, spunându-i acesteia că, în calitatea sa de angajat al S.I.E., are multe cunoştinţe, astfel că poate interveni pe lângă un inspector şcolar din cadrul Inspectoratului Şcolar Judeţean Iaşi, pentru a-i facilita ocuparea unui post de profesor în municipiul Iaşi”, după cum se mai arată în motivare.

Ca să obțină o notă mare la examenul de Titularizare din 2017 și, implicit, un post mai bun, bărbatul i-a cerut să facă sex cu el. Profesoara a înregistrat mai multe discuţii, dar a formulat şi denunţ, Movilianu fiind supravegheat video până în aprilie 2017, când a fost prins în flagrant de anchetatori.

Discuţie de pe 30 martie 2017 între Viorel Movileanu și profesoara de matematică

LIM – Nu cu asta. Ci cu postul

MDV – Păi ţi-am spus că te pot ajuta!

LIM – Bine dar în ce condiţii?

MDV – Iar ai să te superi dacă îţi zic…

LIM – Nu mă supăr

MDV – Ştii tu bine în ce condiţii… ce aş vrea eu…

LIM –Spune clar, să lămurim

MDV – Să petrecem o noapte împreună…s au măcar câteva ore dacă nu se poate o noapte…

LIM – Atât?

MDV – Da! Atât!

LIM – Ok. Am înţeles.

Angajatul CFR Călători a fost condamnat la 2 ani şi 2 luni de închisoare cu suspendare sub supraveghere după ce a fost găsit vinovat de trafic de influenţă.