Un bărbat din Turnu Măgurele care a murit acum o lună a fost dezgropat. Ce nemulțumiri are familia

Publicat: 29/04/2021 | 10:01

Un bărbat de 65 de ani care a murit în urmă cu o lună a fost dezgropat și autopsiat, după ce familia și-a ridicat mai multe semne de întrebare cu privire la moartea acestuia.

În urmă cu o lună, un bărbat a murit la spitalul din orașul Turnu Măgurele, iar familia acestuia susține că decesul nu a survenit în urma infectării cu COVID-19, ci în urma neglijenței medicilor. Acum, medicii legiști urmează să stabilească, cu exactitate, care a fost cauza decesului acestuia. În curând se va efectua autopsia bărbatului.

Fiica bărbatului mort, acuzații grave la adresa medicilor

Fiica bărbatului de 65 de ani susține că tatăl ei a murit din cauza neglijenței medicilor, nu din cauza infectării cu COVID-19, căci în spital, acesta avea o stare de sănătate bună.

„Problema a apărut în noaptea de 12 spre 13 martie, când am înţeles că i s-a deconectat aparatul de oxigen de lângă pat, practic a fost oprit de doctor. Din două perfuzii care erau administrate în mod normal la tratament, i s-a administrat doar una, iar pe branul la care i se administra perfuzia, i-a mai fost administrat ceva dintr-o seringă.

Aşa a spus un martor care era cu el în salon. Din acea seară, în care i-a fost administrat această doză, a început să se simtă rău, de pe la ora 01.00 şi i-a spus colegului de salon să cheme o asistentă.

Colegul de salon, Ionuţ, a mers de două ori la oficiul asistentelor şi nu a găsit pe nimeni. Şi că, bineînţeles, toată noaptea nu a venit nimeni. De la 22.00-23.00 până la ora 06.00 nu a mai venit nimeni, lucru confirmat şi de tatăl meu când am vorbit la telefon.

Este un lucru confirmat şi este o probă depusă la procuratură pentru că apelul a fost înregistrat, iar tata spune acolo că nu vine nimeni. Acelaşi lucru îl spune şi martorul.

La ora 06.00, am înţeles că au intrat în salon două asistente înainte de a se schimba tura. Au intrat în salon, pe colegul tatălui meu l-au dat afară, spunându-i că nu trebuia să asiste, l-au trimis în alt salon, şi au rămas cu tata în salon, cele două asistente. Ulterior, a mai venit o asistentă şi un medic, fără să aibă medicamente, fără să aibă aparatură medicală la ei.

Martorul spune că a avut, cumva, la subraţ un dispozitiv mic şi rotunjit, alb. Au intrat la 06.00 şi au ieşit undeva la 08.00 când martorul a auzit una dintre asistente spunând: Gata, a murit, i-a plesnit un vas” a spus aceasta, pentru Antena 3.

Sursă foto: Shutterstock