Un bărbat din Iași știa că deține 300.000 de lei în cont. Într-o zi a mers la bancă și a aflat că nu mai are aproape nimic. Motivul este șocant

Publicat: 22/12/2019 | 12:21

Un bărbat in Iași a avut parte de un șoc atunci când a mers la bancă pentru a-și verifica contul. Știa că are 300.000 de lei depuși, numai că – în urma verificării –  a primit o veste neașteptată. În contul său nu se mai aflau decât 200 de lei.

Bineînțeles, bărbatul a dorit să știe ce s-a întâmplat cu banii săi, iar adevărul l-a pus în fața unei realități… dureroase. Iar asta cu atât mai mult cu cât la originea piederii consistente s-a aflat chiar iubita sa. Bărbatul a avut o relație de mai mulți ani cu o angajată a BCR, iar încrederea ”oarbă” l-a determinat să-i încredințeze acesteia, de-a lungul timpului, sume consistente de bani, în ideea femeia le va depune la bancă. Dar această ”înțelegere” nu a funcționat, iubita sa  preferând să folosească banii în scopuri personale.

După ce adevărul a ieșit la iveală, iubita bărbatului l-a rugat pe acesta să nu depună plângere, mergând cu el la notar și declarând pe propria răspundere că îi este datoare cu 328.000 de lei. Ulterior, însă, ”lanțul de iubire” s-a rupt, iar bărbatul și-a executat silit fosta iubită. Ajunsă în fața instanței, fosta angajată BCR a fost condamnată la 3 ani de închisoare cu suspendare, fiind vinovată de înşelăciune şi acces ilegal într-un sistem informatic, informează digi24.ro.