Un bărbat din Iași, infectat cu coronavirus, a mers în trei cluburi. Tânărul ar fi interacționat cu 200 de persoane

Publicat: 13/03/2020 | 17:59

Un ofițer de la Poliția de Frontieră, din Iași, a fost diagnosticat cu noul tip de coronavirus. Bărbatul este cercetat penal pentru zădărnicirea bolilor, din cauza faptului că a ascuns în fața reprezentanților Direcției de Sănătate Publică felul în care și-a petrecut noaptea. Acesta a mințit, în primă fază, autoritățile.

Răzvan este ofițer în cadrul Inspectoratului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Iași, el a fost diagnosticat pozitiv cu virusul COVID- 19. În momentul în care a fost întrebat cum și-a petrecut zilele dinainte, acesta a ascuns faptul că a mers în trei cluburi, doar cu puțin timp înainte de a aflat diagnosticul. (CITEȘTE ȘI: PREȘEDINTELE BRAZILIEI ESTE INFECTAT CU CORONAVIRUS. ÎN URMĂ CU CÂTEVA ZILE, JAIR BOLSONARO A AVUT O ÎNTÂLNIRE CU DONALD TRUMP)

Bărbatul a recunoscut că a participat la o petrecere organizată la sala de fitness, pe 8 martie, însă a ascuns faptul că a mai mers în alte două cluburi. (VEZI ȘI: S-A NĂSCUT PRIMUL COPIL ÎN CARANTINĂ ŞI I S-A FĂCUT TESTUL PENTRU CORONAVIRUS! MAMA BEBELUŞULUI S-A ÎNTORS DIN ITALIA ÎN URMĂ CU CÂTEVA ZILE)

Conform ziaruldeiasi.ro, bărbatul de 38 de ani a participat la Varşovia la un eveniment profesional. Orașul nu era în zona galbenă sau roşie, care să impună interdicţii sau riscuri speciale pentru cei care călătoresc acolo, astfel încât, atunci când s-a întors în Iaşi nu a considerat că trebuie să declare nimic.

Surse din apropierea anchetei epidemiologice au declarat pentru sursa citată că cei de la DSP au identificat până acum 200 de persoane care au luat contact cu bărbatul infectat cu noul coronavirus.