Un bărbat din Iași a sunat la 112 să-și reclame soția! Ce i-a făcut femeia

Publicat: 30/06/2020 | 19:00

Un bărbat din Iași a sunat la 112 să-și reclame soția! Iată mai jos ce i-a făcut femeia și cum s-a sfârșit totul.

Totul a început duminică noaptea, atunci când un bărbat din localitatea ieșeană Țibana a sunat la 112. Omul le-a spus operatorilor că sângerează după ce soția l-a lovit cu o sapă în zona capului. Cei doi se certaseră din cauza unei pomeni pe care urmau să o organizeze.

Femeia recunoaște doar parțial acuzațiile care i se aduc, scrie știrileprotv.ro. Spune că și-a lovit partenerul, dar nu cu sapa și nu din cauza parastasului, ci ca să se răzbune pentru bătăile pe care le-ar fi primit de la el. 

Soțul și copiii susțin că femeia bea alcool

„Uitați aici, mi-a spart capul. Sare la bătaie, panaramă, spectacol, scoate copiii la interval. Ne-am gândit să dau divorț, să plece, să-i dea drumul la maica-să și la taică-său și eu să stau liniștit, îi dau partea care vrea și sănătate, bea și nu vine câte o săptămână acasă”, a spus Petru Jugănaru, bărbatul agresat.

Atât victima, cât și copiii celor doi susțin că femeia consumă alcool și și-a mai atacat soțul cu un cuțit. 

„Nu mai are control, dacă bea un singur pahar pur și simplu nu mai este om. Amenințare cu moartea, chiar și la mine, trage cu ciocănelul, un pahar, două-trei și devine alt om, e foarte violentă, vrea să-mi bată și sora. Dacă o iau pe sora mea de aici și el rămâne singur, prin somn poate îi face ceva”, a declarat fiul celor doi. 

Deși bărbatului i s-a propus internarea, a refuzat, însă soția lui a mers la spital. Totuși, femeia a ignorat sugestia făcută de autorități, de a merge la un control psihiatric. 

Cei doi soți au împreună trei copii, dintre care unul minor. Oamenii legii adună acum dovezi pentru a stabili ce s-a întâmplat și ce probleme există în familie.

Foto: Shutterstock

Citește și...