Un bărbat din Galați, în vârstă de 45 de ani, a murit după ce a căzut într-o canalizare descoperită

Publicat: 19/06/2021 | 10:42

Un bărbat din Galați, în vârstă de 45 de ani, a murit după ce a căzut într-o canalizare descoperită. În zona respectivă se afectuau lucrări.

Vineri seară, polițiștii din Galați au fost sesizați, prin apel la 112, de faptul că un bărbat ar fi căzut într-o canalizare descoperită, plină cu apă. La faţa locului s-au deplasat atât poliţişti, cât şi pompieri şi un echipaj SMURD. Din păcate, însă, medicii nu au mai putut face nimic ca să-i salveze viața bărbatului.

Poliţiştii au întocmit dosar penal pentru infracţiunea de ucidere din culpă şi efectuează cercetări în vederea stabilirii împrejurărilor concrete în care s-a produs decesul bărbatului.

Ploile fac ravagii în România

Furtunile și ploile puternice au provocat deja viituri, inundații, dar și pierderi de vieți omenești. Administrația Națională de Meteorologie a emis o avertizare cod roșu de vreme rea, care este valabilă în două județe din țară, începând de la ora 20:00.

Unul dintre județele afectate este Bacău, iar zonele vizate de codul roșu sunt Dărmănești, Oituz, Asău, Agăș, Mănăstirea Cașîn, Ghimeș-Făget, Slănic-Moldova, Zemeș, Palanca, Brusturoasa.

Celălalt județ care este vizat de codul roșu ANM este Vrancea. Zonele afectate sunt Vizantea-Livezi, Câmpuri, Tulnici, Vrâncioaia, Soveja, Nistorești, Paltin, Paulești, Negrilești, Bârsești.

Vor fi averse torențiale ce vor acumula în general 30…45 l/mp – în zona avertizată s-au acumulat în medie 70…80 l/mp, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului.