Un bărbat din Dolj s-a răzbunat crunt pe fosta iubită: “I-a aruncat în zona feţei sodă caustică”. Polițiștii l-au reținut

Publicat: 02/05/2021 | 16:30

Un doljean s-a răzbunat crunt pe fosta iubită, după ce a pus la cale un plan diabolic. Bărbatul a urmărit-o și i-a aruncat în zona feței sodă caustică, iar femeia a ajuns de urgență pe mâinile medicilor. Polițiștii din județul Dolj l-au reținut pentru 24 de ore pe atacator.

Un bărbat din Dolj s-a răzbunat crunt pe fosta iubită

O femeie de 34 de ani, din Băileşti, a avut parte de un Paște de coșmar… Fostul iubit, un bărbat în vârstă de 53 de ani, a încercat să o desfigureze și i-a aruncat o substanţă chimică pe față. Potrivit presei locale, este vorba despre sodă caustică.

În timp ce victima a fost transportată de urgență la spital, atacatorul ei fost încătușat și a dat explicații în fața oamenilor legii. El este acuzat de comiterea infracţiunii de lovire sau alte violenţe.

Citește și: Dramă în noaptea de Înviere! Părintele Ieromonah Daniil a murit, în timp ce conducea slujba

“Ieri, 1 mai, polițiști din cadrul Poliției Municipiului Băilești au reținut pentru 24 de ore un bărbat de 53 de ani, din Băilești, bănuit de comiterea infracțiunii de lovire sau alte violențe.

Din cercetările efectuate de polițiști, în cursul aceleiași zile, bărbatul i-ar fi aruncat fostei sale concubine, o femeie de 34 de ani, din Băilești, în zona feței o substanță chimică. Femeia a fost transportată la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate”, au transmis reprezentanți din cadrul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Dolj într-un comunicat, a relatat publicația gds.ro.

Nu rata: Poveste emoționantă de Paște. Un preot nevăzător din Mehedinți împarte lumină creștinilor ortodocși de 11 ani

Atacatorul a fost prezentat astăzi în fața unității de parchet cu propunere de arestare preventivă. Atât rudele lui, dar și ale fostei sale concubine sunt în stare de șoc după ce au aflat despre episodul traumatizant care s-a petrecut.

Te-ar putea interesa și: Cum este bine să mâncăm de Paște. Sfaturi de la medicul nutriționist Mihaela Bilic

Sursa foto simbol: pexels.com