Un bărbat din Deva a fost dat dispărut! Familia îl caută de șapte zile

Publicat: 11/01/2021 | 07:26

Este alertă în Deva. Un bărbat este de negăsit de șapte zile. Acesta a dispărut după ce a fost internat la Spitalul de urgențe Deva.

Familia bărbatului dispărut face un apel către oricine deține informații. Bărbatul dispărut lipsește de peste șapte zile. Potrivit datelor oferită, acesta ar putea răspunde la numele de Dan, iar starea lui poate să fie destul de rea. Bărbatul este posibil să fie într-o stare psihică gravă fără să știe cine este sau unde se află. (CITEȘTE ȘI: L-AȚI VĂZUT? UN BĂTRÂN DE 82 DE ANI A FOST DAT DISPĂRUT ÎN BRAȘOV)

„Deoarece au trecut 7 zile și încă nu am aflat nimic de Dan vă rog dacă aveți vreo informație sau îl vedeți sunați la 112 sau scrieți-mi în privat! A dispărut acum 7 zile în Deva, a fost internat la Spitalul de urgențe Deva și de 7 zile a dispărut și nu mai știm nimic de el! Posibil să fie într-o stare psihică gravă fără să știe cine este sau unde se află! Orice informație ne este de folos! Mulțumim!”, este mesajul de ajutor lansat de cunoscuții bărbatului dispărut pe rețelele de socializare.

Oricine deține informații despre acest caz este rugat să alerteze autoritățile. (VEZI ȘI: POLIŢIŞTII DIN DOLJ SUNT ÎN ALERTĂ! DOUĂ MINORE AU DISPĂRUT FĂRĂ URMĂ)