Un bărbat din Cluj a fost arestat pentru că a întreţinut relaţii sexuale cu o minoră, cu acordul mamei acesteia

Publicat: 21/12/2019 | 10:01

Un bărbat de 49 de ani din București a fost arestat 30 de zile la Cluj pentru că a întreţinut, timp de mai multe luni, relaţii sexuale cu o fată de 15 ani. Mama adolescentei, care știa despre relațiile fiicei ei, a primit control judiciar.

(VEZI AICI: PROCURORII AU INTRAT PE FIR… CĂLIN GEAMBAȘU & FOSTA IUBITĂ SUNT BĂNUIȚI DE CORUPERE SEXUALĂ A MINORILOR!)

Potrivit unui comunicat transmis vineri de IPJ Cluj, un bărbat de 49 de ani din București este bănuit că în perioada aprilie – decembrie 2019 a întreţinut raporturi sexuale cu o fată în vârsă de 15 ani, din comuna Vad, judeţul Cluj.

Actele sexuale ar fi fost comise cu ştirea mamei minorei şi cu acordul acesteia. De altfel, victima, împreună cu familia sa şi cu bărbatul, locuiesc împreună în municipiul Dej, judeţul Cluj. Bărbatul a fost reținut miercuri pentru 24 de ore iar ulterior a fost arestat preventiv pentru 30 de zile pentru săvâşirea infracţiunii de act sexual cu un minor în formă continuată. Faţă de mama minorei, o femeie de 36 de ani din comuna Vad, magistraţii au dispus măsura controlului judiciar pentru 60 de zile, pentru complicitate la act sexual cu un minor”, se arată în comunicat.

Surse judiciare au declarat că a fost sesizată și Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului (DGASPC) Cluj care va face o anchetă privind situația copilei.