Un bărbat din Cluj a avut parte de o surpriză teribilă atunci când a ajuns lângă autoturismul parcat: ”E prima oară când văd asta…”

Publicat: 20/12/2019 | 08:22

Florin – un bărbat din Cluj – și-a parcat mașina, apoi a mers pentru a rezolva unele probleme personale. La întoarcere, ajungând lângă autoturism, a avut parte de o surpriză teribilă. După cum a scris chiar el în mediul online, nu s-ar fi așteptat la așa ceva. însă reaitatea i-a demonstrat că nimic nu este imposibil.

Clujeanul a rămas siderat după ce a descoperit pe parbrizul autoturismului personal… un sutien. E drept că, de-a lungul timpului, mai auzise de ștergătoare ridicate, mesaje diverse scrise cu rujul, pe parbriz, sau chiar de gunoi aruncat pe mașină, însă un sutien lăsat ”la vedere” este ceva original. Bărbatul din Cluj a pus mâna pe telefon și a făcut fotografia care să-i argumenteze stupoarea, iar apoi a postat-o pe grupul de Facebook ”Info Trafic Cluj”.

„Am mai văzut ștergătoare ridicate, gunoi aruncat pe parbriz sau ruj pe parbriz. Dar e prima data când vad asta”, a scris Florin pe respectiva pagină de socializare. Reacțiile internauților nu au lipsit.

„Sa inteleg ca urmeaza si partea cealalta??”, „Sa se porneasca ancheta să știm anii domnișoarei și mărimea cupelor”, au fost doar două dintre comentariile postate în dreptul fotografiei. Încă nu se știe care a fost motivul pentru care respectiva femeie și-a lăsat sutienul pe parbrizul mașinii clujeanului, iar misterul cu siguranță, va fi greu de descifrat.