Un bărbat din Bârlad a ajuns la spital cu un vibrator blocat în anus și a refuzat să fie operat. Cum a descurs discuția purtată cu operatoarea de la 112

Publicat: 08/04/2021 | 08:41

De pe culmile plăcerilor sexuale, un bărbat din Bârlad a ajuns direct la spital cu un vibrator blocat în anus. În ciuda discuțiilor purtate cu medicii de la Spitalul Județean Vaslui, individul a refuzat toate metodele prin care jucăria sexuală poate fi extrasă din fund. Astfel, la ora scrierii acestui articol, vibratorul se află încă în rectul bârlădeanului. Operatoarea de la 112 a fost uimit când i-a răspuns apelului, iar discuția este una fabuloasă.

Un bărbat din Bârlad, de urgență la spital cu un vibrator blocat în anus

Ieri după-amiază, Cătălin I. și-a dorit să își satisfacă anumite pofte sexuale și a început “joaca” împreună cu vibratorul pe care îl avea în casă. La scurt timp după ce și-a introdus vibratorul în anus, bărbatul de 53 de ani l-a scăpat din mână și i-a ajuns în rect. Cum încercările de a-și scoate singur aparatul care rămăsese blocat și continua să funcționeze au eșuat, el a sunat la 112.

Conform jurnaliștilor publicației Vremea Nouă, dialogul purtat de bârlădean cu operatoarea de la 112 a fost următorul:

– Alo, 112? Vă rog să trimiteți o ambulanță urgent la adresa (…) din Bârlad
– Cum vă simțiți rău, ce vă supără?
– Păi am vrut să-mi ofer un moment de plăcere și am luat un vibrator, dar s-a blocat, nu mai pot să-l scot!

Șocată, operatoarea a întrebat uluită: “Un ce?”, iar bârlădeanul aflat în suferință i-a repetat: “Un vibrator. Și acum mă doare … fundul! Mi-e rău! El încă funcționează”. Într-un final, după ce operatoarea și-a revenit din șoc, i-a spus lui Cătălin I.: “Așteptați, că vine o ambulanță la dumneavoastră!”.

Echipajul medical care a răspuns la solicitare l-a transportat de urgență pe bărbat la Spitalul Județean Vaslui. Ajuns la UPU în condiții de maximă siguranță și într-un timp scurt, Cătălin I. a fost protagonistul unui alt episod delicat. Nu a acceptat nicio metodă propusă de doctori ca să îi extragă jucăria sexuală din fund, potrivit vremeanoua.ro.

Experiența de-a râsu’-plânsu’ a bârlădeanului de 53 de ani s-a aflat pe Facebook, iar internauții au început să facă glume pe seama lui.

“Dacă are baterii Duracell, nu vă grăbiți să pregătiți sala de operații. Este timp…”, “Acel moment când ai făcut vaccinul și vrei să vezi cum e să controlezi electricele din casă prin wireless, cu ajutorul cipului din vaccin”, “Nu îl operați, stricați plăcerea omului”, “Legenda spune că vibrează și acum” sunt patru dintre comentariile apărute pe social media.

Sursa foto: vremeanoua.ro