Un bărbat din Argeș s-a urcat băut și fără permis la volanul mașinii cu numere false, apoi s-a oprit direct într-un tractor

Publicat: 28/12/2020 | 09:49

Un bărbat din Argeș a produs un accident spectaculos duminică noaptea pe un drum din județ și a reușit să facă o adevărată „colecție” de infracțiuni.

După ce a băut bine, s-a urcat la volan, deși nu avea permis de conducere. A condus o mașină cu plăcuțe de înmatriculare de la alt autoturism și s-a oprit direct într-un tractor staționat. A fost găsit în stare de șoc de polițiști și pompierii sosiți la fața locului.

Accidentul s-a produs pe raza localităţii Hârtieşti. Bărbatul de 35 de ani, din comună, conducea un autoturism pe DN 73D.  În condiţii de ploaie abundentă, a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare, intrând în coliziune cu glisiera de pe partea dreaptă șifiind apoi proiectast într-un tractor parcat în partea dreaptă.

VEZI ȘI: Crimă în seara de Crăciun. După ce a băut la masa de sărbători, un bărbat din Argeș și-a înjunghiat un rival

Plăcuțe false montate la mașină

Din verificări s-a stabilit că bărbatul nu deţine permis de conducere, iar autoturismul avea montate plăcuţe ale unui alt autoturism. Totodată, în urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare mai mare decât limita de 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Până la sosirea echipajelor, bărbatul a rămas în mașină, posibil din cauza șocului. Acesta a fost condus la o unitate medicală, pentru recoltarea probelor biologice şi acordarea de îngrijiri medicale, fiind rănit uşor.

În cauză a fost întocmit dosar penal.

CITEȘTE ȘI: Un preot din Argeș a chemat poliția la o înmormântare, după ce a văzut ceva neobișnuit la femeia decedată