Un bărbat de 74 de ani a provocat un accident violent în Constanța! Mașina s-a răsturnat, iar șoferul și pasagera au ajuns la spital

Publicat: 20/01/2020 | 12:32

O femeie de 68 de ani și un bărbat, în vârstă de 74 de ani, și-au văzut moartea cu ochii azi. Șoferul aflat la volan a pierdut controlul mașinii și a ajuns în afara părții carosabile, unde s-a izbit de mai mulți arbori tineri și arbuști. În urma impactului puternic, autoturismul s-a răsturnat, iar cei aflați înăuntru au suferit câteva răni. La locul accidentului au ajuns medicii și polițiștii, dar și pompierii de la ISU Dobrogea.

Un bărbat de 74 de ani a provocat un accident violent în județul Constanța

Accidentul rutier a avut loc astăzi, cu puțin înainte de ora prânzului, în localitatea constănțeană Lazu. Din fericire, nici șoferul de 74 de ani și nici pasagera din dreapta lui, în vârstă de 68 de ani, nu au suferit răni grave în urma impactului puternic.

“Un bărbat de 74 de ani a condus un autoturism pe DN 39, dinspre Lazu către Constanța, iar, la un moment dat, pe fondul neatenției în conducere, ar fi pierdut controlul direcției de mers, părăsind partea carosabilă către dreapta și intrând în coliziune cu un copac. În urma accidentului rutier, a rezultat vătămarea corporală a conducătorului auto și a pasagerei – dreapta, o femeie de 68 de ani”, a declarat un oficial al IPJ Constanța, relatează ziuaconstanta.ro.

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Dobrogea, Anamaria Stoica, cele două victime au fost preluate conștiente, cooperante. Una dintre ele a fost transportată la spital pentru intervenții medicale amănunțite de echipajul SMURD B, iar cealaltă, de echipajul SAJ.