Un bărbat de 43 de ani s-a deghizat în femeie pentru a-și ajuta mama să ia permisul de conducere. Cum a fost prins de oamenii legii

Publicat: 12/12/2019 | 19:52

Un bărbat în vârstă de 43 de ani a apelat la o metodă neobișnuită pentru a-și ajuta mama să ia permisul de conducere. Femeia, de 60 de ani, picase de mai multe ori examenul auto, iar în cele din urmă fiul ei a decis să-i dea o mână de ajutor.

A fost la un singur pas să-i păcălească pe polițiști, dar autoritățile s-au gândit să-i mai verifice o dată actele de identitate bărbatului din Brazilia.

Nu mi-am dat seama că arată ciudat, pentru că avusesem mulți candidați înainte și nu mai eram atent. Chiar și asa, după ce ne-am urcat în mașină, mi-am dat seama că este un bărbat costumat în femeie. El s-a chinuit foarte tare ca să fie cât mai feminin și natural cu putință”, a declarat unul dintre examinatori, potrivit Daily Mail.

Cu toate că a încercat să păcălească legea, gestul bărbatului a fost privit cu ochi buni de internauții de pe rețelele sociale care au auzit întâmplarea. Chiar și așa, brazilianul a fost arestat și eliberat pe cauțiune. Oamenii legii au demarat o anchetă.