Un bărbat de 22 de ani s-a îndrăgostit de o femeie de 55 de ani, care e căsătorită. E incredibil ce s-a întâmplat în timpul unor partide de amor: “S-a culcat cu sute de bărbați”

Publicat: 10/01/2020 | 13:07

Povestea de dragoste a unui bărbat de 22 de ani ar putea să-i inspire pe scenariștii de la Hollywood! Și asta pentru că tânărul s-a îndrăgostit nebunește de o femeie care ar putea să-i fie mamă; aceasta are 55 de ani! În plus, ea este căsătorită. Dar… cum iubirea este oarbă uneori, pentru el nu a contat nici diferența mare de vârstă și nici faptul că iubita lui are soț, astfel că a continuat să se întâlnească cu ea. Recent, s-a petrecut ceva bizar între ei, chiar în timpul partidelor de amor, iar el a cerut ajutorul unui terapeut.

Un bărbat de 22 de ani s-a îndrăgostit de o femeie de 55 de ani, care e căsătorită

Relația tumultoasă dintre bărbatul de 22 de ani și iubita lui, în vârstă de 55 de ani, a început pe un site de socializare în 2019. La început, lucrurile au fost frumoase, interesante între ei, însă, ulterior, au început să apară surprizele neplăcute! Tânărul a aflat că femeia era căsătorită și… până la onorabila sa vârstă a întreținut relații sexuale cu sute de bărbați.

“Sunt un tânăr care a făcut sex cu o femeie în vârstă, dar știu că nu există viitor pentru noi pentru că este măritată și există o prăpastie mult prea mare între noi de vârstă. Uneori simt că vreau să pun punct, dar apoi îmi dă mesaj și alerg la ea. Am cunoscut-o pe un site de chat în urmă cu un an. Ea are 55 de ani, deși nu arată deloc. Este absolut superbă și incredibil de sexy. Eu am 22 de ani.

Am vorbit câteva săptămâni, doar ca să ne cunoaștem mai bine. Mi-a spus totul despre viața și relația cu soțul ei. Au o relație deschisă și el acceptă ca ea să se culce cu alți bărbați. Este foarte activă din punct de vedere sexual și ea spune că s-a culcat cu sute de bărbați. Ea locuiește în celălalt capăt al lumii și când am vizitat-o prima dată, am stat la hotel”, i-a povestit tânărul specialistului de la publicația The Sun.

După ce s-au întâlnit de mai multe ori în diferite hoteluri, femeia a decis să-l aducă acasă… în vila luxoasă în care locuiește împreună cu soțul ei. Într-una dintre zile, tânărul și iubita lui au început să facă amor, iar soțul femeii i-a privit în momentele intime. Acest lucru l-a șocat inițial pe tânărul de 22 de ani, însă, acum nu mai are nimic împotriva acestui lucru. Deși este foarte fericit cu relația pe care o are, este conștient că nu vor avea niciun viitor împreună, însă, deocamdată nu știe cum să rupă această legătură toxică.

“Am petrecut momente fantastice, dar data următoare când m-am dus să o văd, mi-a spus că ar trebui să stau acasă la ea. Am făcut asta de multe ori. Locuiește într-o casă mare, luxoasă, foarte diferită de casa în care locuiesc cu mama mea. Soțul ei este tip grozav. Am luat masa de câteva ori seara. Acum el se uită la noi în timp ce facem sex, ceea ce la început mi s-a părut foarte ciudat. Dar acum sunt ok cu asta. Mă gândesc la ei ca la niște prieteni buni și mă simt în vârful lumii când sunt cu ei.

Dar cred că mă îndrăgostesc de ea. Știu că nu ar putea fi niciodată o relație pentru că sunt piedici. Dar doar la ea mă gândesc 24 de ore, șapte zile din șapte. Sunt mereu entuziasmat când îi vizitez și îi las înlăcrimați. Nu vreau să renunț să nu o mai văd, dar nu știu nici cât o mai pot duce”, a mai dezvăluit bărbatul când i-a cerut sfatul psihoterapeutului britanic.