Un bărbat dă în judecată NFL, din cauza spectacolului făcut de Shakira și Jennifer Lopez! Suma uriașă cerută în instanță

Publicat: 09/02/2020 | 18:58

Un bărbat care a fost prezent la Finala Super Bowl, de duminica trecută, ținută la Miami a fost nemulțumit de show-ul pe care a fost nevoit să îl vadă. Acesta acuză că a fost obligat să privească spectacolul și s-a arătat total deranjat de ce a observat pe scenă.

Dave Daubenmire este un activist creștin și a anunțat că va da în judecată NFL și va cere o despăgubire uriașă, în valoare de 800.000.000 de dolari. Motivul bărbatului are natură religioasă. Acesta susține că prestația celor două vedete a fost discriminatorie față de comunitatea creștină, din cauza costumațiilor sumare pe care le-au purtat și a coregrafiilor foarte provocatoare.

Dave Daubenmire susține că show-ul a fost în contradicție cu toate credințele lui și că a fost obligat să îl vadă. Deranjat de toate mișcările sexy al câtărețelor a hotărât să dea în judecată organizatorii.

„Sunt de părere că trebuie să mergem în instanță și să prezentăm acest aspect. Faptul că am asistat la un asemenea eveniment, mă împiedică să ajung în Împărăția Cerurilor”, a afirmat Dave Daubenmire, într-un mesaj postat pe site-urile de siocializare.

Cele două artiste nu s-au aștepta la o asemenea reacție și nu s-au gândit că show-ul lor ar putea să fie discriminator, mai ales că după cum a anunțat Shakira într-o conferință de presă, numărul din finala Super Bowl a fost conceput ca „o petrecere all-inclusive, care integrează culturi şi diversitatea”.

Shakira și Jennifer Lopez au reușit să creeze un moment legendar. Celor două cântărețe au spart  recordul înregistrat de Super Bowl. Reprezentația lor a adunat pe YouTube peste 99 de milioane de vizualizări. Până acum recordul era deținut de Beyonce, cu 81 de milioane.