Un bărbat „calcăt de tren” din Botoșani a apărut într-un bar, la câteva ore după incident

Publicat: 07/01/2021 | 20:46

Marţi, în comuna Leorda, din Botoşani, s-a pretrecut  un incident mai puțin obișnuit, demn de filmele horror. Mecanicul unui tren personal a sunat speriat la numărul 112, spunând că i se pare că ar fi călcăt un bărbat.

Iar acest sentiment nu l-a avut doar el ci și călători din tren care s-au speriat atunci când au văzut „silueta unui bărbat apropiindu-se în fugă de tren şi a sărit în faţa locomotivei”

„S-a auzit un zgomot ciudat, de parcă l-a lovit, după care mecanicul a oprit. Am coborât mai mulţi îngroziţi din tren”, a povestit unul din pasageri. Imediat după ce s-au oprit au început să caute posibila victimă însă nu au găsit pe nimeni în apropierea trenului. Au chemat şi echipele de salvare.

„Cadavrul” nu era nicăieri

Nu a fost găsită însă nicio victimă, nici sub tren, nici în apropierea lui. Nu după mult timp, şefa unui bar din apropiere a apelat şi ea 112, spunând că un tânăr de 18 ani face scandal în localul respectiv.

Poliţiştii s-au deplasat la faţa locului, unde cel reclamat le-a spus că a trecut prin faţa trenului, pentru că se grăbea să ajungă la bar să bea. Bărbatul consumase deja alcool şi a fost potolit de agenţii de poliţie, scrie Monitorulbt.ro.