Un bărbat a suferit un infarct la finalul filmului ”Miami Bici”, în cinematograf! O femeie i-a făcut masaj miocardic timp de 40 de minute

Publicat: 03/03/2020 | 20:33

Un bărbat cu identitată necunoscută încă a suferit un infarct la sfârșitul filmului lui Codin Maticiuc și al lui Matei Dima. O femeie, fost angajat SMURD, i-a făcut masaj miocardic în sala cinematografului timp de 40 de minute, a precizat Codin Maticiuc pe contul său de Facebook.

Evenimentul neplăcut a avut loc sâmbătă seară, în jurul ore 21:30, la Cinematograful Hollywood Multiplex din Capitală. Din fericire, bărbatul a fost salvat de femeia care a încercat fără încetare să-l țină în viață cu ajutorul masajului miocardic.

”Ce a făcut femeia aceea mi se pare uimitor și aș vrea să îi mulțumesc pe această cale. Și ea și eu ne dorim sa știm soarta acelui om așa că dacă aveți orice informație va rog sa ne anunțați. Mulțumesc.”, a transmis Codin Maticiuc pe contul său de Facebook.

Record național la ”Miami Bici”, 368.300 de oameni au văzut filmul

După doar zece zile de la lansare, filmul care îi are ca protagoniști pe Matei Dima și Codin Maticiuc a întrecut recordul național înregistrat de filmul 5 Gang. 368.300 de oameni au văzut Miami Bici în zece zile față de 345.000 5 Gang în două luni.

”Sunt fericit și va mulțumesc. Doar așa putem sa ne permitem sa facem Miami Bici 2 și sa păstrăm nivelul. Mulțumesc celor care au fost de mai multe ori la film also! Mulțumesc celor care au venit din străinătate SPECIAL ca să-l vadă!”, a scris Codin Maticiuc pe contul său de Facebook.