Un bărbat a murit în timp ce se juca cu fiul său: ”Tati, te rog revino-ți. Te iubesc”

Publicat: 10/12/2020 | 14:22

Directorul financiar al unor şcoli private din Marea Britanie a murit în timp ce se juca cu fiul său. Tragedia a avut loc dintr-o greșeală.

Malcolm Callender, în vârstă de 48 de ani, se amuza cu fiul său în vârstă de 19 ani. Bărbatul s-a întors cu mâinile la spate și l-a încurajat pe fiul său să-l lovească. Se pare că, din neatenție, adolescentul l-a lovit cu atât de multă putere încât tatăl său și-a pierdut echilibrul și a căzut. În acel moment, băiatul a strigat: ”Tati, te rog revino-ți. Te iubesc”.

Malcolm Callender s-a lovit la cap, potrivit unui martor citat de publicația The Sun. Bărbatul a fost transportat de urgență la spital, însă a murit din cauza unui hematom subdural acut. Din păcate, în ciuda eforturilor depuse, medicii nu au mai putut face nimic ca să-i salveze viața.

”S-a întâmplat chiar în fața casei noastre. Urma să ies cu Luke, iar tatăl meu se îndrepta în casă, cu prietenii săi, când mi-a spus: „Acum e șansa ta”. Am știut exact la ce se referă, un joc între ei, deși Luke mi-a spus să nu fac asta pentru că oricum voi pierde”, a declarat Ewan Callender.