Un bărbat a făcut anunțul care i-a pus pe jar pe internauți! Există sau nu un meniu secret la McDonald’s

Publicat: 19/04/2021 | 19:56

Un bărbat i-a pus pe jar pe utilizatorii aplicației TikTok. Acesta s-a filmat în timp ce savura un preparat special de la McDonald’s. Potrivit spuselor acestuia există un meniu secret, care se poate achiziționa doar la o anumită oră.

Un internaut a lansat o ipoteză care a stârnit numeroase reacții pe TikTok. Potrivit spuselor acestuia, la McDonald’s există un meniu secret, numit „McBrunch Burger”, care combină cele mai bune meniuri pentru micul dejun și prânz. Se pare că acest preparat delicios, așa cum susține internautul, nu se poate cumpăra oricând, ci trebuie să aștepți momentul potrivit.

Acesta susține că meniul special se poate achiziționa doar la o anumită oră, atunci când se trece de la preparatele pentru micul dejun la cele pentru prânz. (CITEȘTE ȘI: ÎNTÂLNIRE CU SURPRIZE! UN BĂRBAT A CREZUT CĂ VA AVEA PARTE DE O SEARA ROMANTICĂ, ÎNSĂ PARTENERA SA A AVUT ALTE PLANURI)

„Această bunătate are două nume; se numește McBrunch Burger sau Mc10: 35. Ei bine, există o fereastră foarte mică la McDonald’s unde poți lua micul dejun și prânzul în același preparat. Este delicios. Este un cheeseburger dublu cu ou și hash brown”, a spus TikTok-erul.

Există sau nu un meniu secret?

Postarea bărbatului le-a stârnit curiozitate internauților, care au spus că trebuie să încerce neapărat preparatul. Video-ul a devenit viral și a stârnit controverse. În timp ce unii susțin că exisă mai multe astfel de meniuri secrete, alții au spus că totul este o invenție. În acest caz a fost făcută lumină de un agajat McDonald’s care a văzut clipul. Acesta a spus că meniul secret nu există oficial, însă preparatul se poate comanda.

„Nu există un meniu secret dar ai posibilitatea de a personaliza aproape orice din meniu. Din cauza unor astfel de postări pe rețelelor de socializare, am clienți care cer preparate nebunești, cum ar fi „Mega Mac ”sau „Land, Air and Sea burger ”.

Aceste lucruri nu există în meniul nostru și nici nu suntem instruiți să creăm aceste comenzi. De obicei, întreb clientul în ce constă preparatul și ce ar dori să adauge. Deci, cel mai bun mod de a obține un hamburger dublu cu brânză, hash brown și ou poate fi să vă încercați pur și simplu norocul și să întrebați.”, a spus angajatul McDonald’s.