Un băiat de 17 ani a fost înjunghiat într-un bloc din Năvodari. Iubita lui a sunat la 112, iar agresorul a fost prins repede de polițiști

Publicat: 08/03/2021 | 17:19

Scene sângeroase s-au derulat într-un bloc din Năvodari! Un băiat de 17 ani a fost înjunghiat de un amic și, deocamdată, nu se știe care este mărul discordiei. Iubita victimei a fost cea care a sunat disperată la numărul unic de urgență 112,  iar agresorul a fost prins repede de polițiști.

Nu rata: Până când va ține pandemia de COVID-19, în România? Medicul Emilian Imbri este cel care a făcut anunțul trist

Potrivit declarațiilor oferite publicității de oamenii legii, alerta s-a dat în jurul orei 14:15. Iubita rănitului l-a spus polițiștilor că a fost înjunghiat cu un obiect tăietor, înțepător, în incinta unui bloc, situat pe strada pe strada Mării, numărul 24 din orașul Năvodari.

Băiatul de 17 ani era conștient, cooperant și în stare stabilă când au ajuns salvatorii; el a fost transportat cu un echipaj SAJ B la spital. Surse medicale au dezvăluit că victima prezintă plagă prin înjunghiere în abdomen și că va fi examinată medico-legal. Atât minorul, dar și tânărul care l-a înjunghiat vor răspunde la întrebările anchetatorilor.

Blocul în care a avut loc atacul sângeros asupra minorului de 17 ani © replicaonline.ro
Blocul în care a avut loc atacul sângeros asupra minorului de 17 ani © replicaonline.ro

Descoperă și: Declarațiile unui medic ATI despre decesul lui Adi Bărar: “Plămânii lui erau afectați în proporție de 90%”

Conform primelor informații, agresorul are 20 de ani și a fost condus la sediul Poliției orașului Năvodari pentru audieri. Oamenii legii au deschis pe numele individului undosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe.

Citește și: Se impun noi restricții în România? Premierul Florin Cîțu a făcut anunțul

Sursa foto: replicaonline.ro