Un apropiat al clanului Cordunenilor, băut la volan! Cum a reacționat interlopul când a fost oprit de oamenii legii

Publicat: 25/02/2020 | 15:44

Un apropiat al clanului Cordunenilor a fost prins băut la volan. Este incredibil cum a reacționat interlopul atunci când a fost oprit de oamenii legii.

La scurt timp după ce a scăpat din dosarul de crimă organizată în care a fost acuzat alături de frații Corduneanu, un apropiat al celebrilor interlopi o ține numai în petreceri. Silviu Iulian Gâtlan, zis Gâgă, a fost prins în urmă cu câteva zile la volanului unui Mercedes, băut la volan.

Interlopul se deplasa cu mașina sa prin Iași atunci când a fost oprit de oamenii legii. Silviu Iulian Gâtlan părea să fie în stare de ebrietate, iar polițiștii de la rutieră l-au spus să sufle în etilotest. Acesta, însă, a refuzat și a fugit de oamenii legii.

„A refuzat să fie testat cu aparatul alcooltest. De asemenea, acesta a refuzat să fie condus la o unitate medicală, unde să îi fie prelevate mostre biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei și a fugit de la locul depistării”, au precizat polițiștii din Iași.

Silviu Iulian Gâtlan a fost reținut luni, 24 februarie, pentru isprava sa și riscă până la cinci ani de închisoare pentru refuz de recoltare de probe biologice. Marți, pe 25 februarie, acesta va fi prezentat cu propuneri legale Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași.