Un apartament de lux din Constanța, devastat și transformat în bordel de chiriaşi

Publicat: 10/12/2020 | 13:45

Un apartament de lux din Constanța  fost devastat și transformat în bordel de chiriaşi. Locuința aparține unei femei care a crezut că, închiriindu-l, va reuși o afacere profitabilă. Avea să se înșele amarnic.

La scurt timp avea să înceapă coșmarul femeii care şi-a închiriat apartamentul situat în Tomis Plus, în regim hotelier! După doar 5 ore s-a trezit că locuința i-a fost distrusă de doi iubiţi puşi pe distracţie. Mai mult decât atât, aceştia şi-au chemat şi prietenii, destrăbălându-se ore întregi. Din cauza gîlăgiei, vecinii au chemat poliţia, iar la fața locului aceștia au descoperit un adevărat dezastru, scrie replicaonline.ro.

Mergând pe încredere, proprietara acestuia nu a cerut prea multe detalii cuplului: a înmânat, simplu, cheile de la ușă în jurul orei 22:30. Dimineaţă a descoperit că imobilul a fost vandalizat, ba mai mult, a aflat şi că petrecăreţii au fost daţi afară, cu forţa, de poliţişti. “Nu doar că au distrus apartamentul, au vomitat peste geam în curtea vecinilor, dar mi-au dispărut și alte lucruri de prin casă. Le dădusem cheia la ora 22:30, urmând ca următoarea zi, dimineață, să plece. Înţelegerea a fost pentru o noapte care a durat, de fapt, 6 ore. Atât le-a trebuit să distrugă un apartament”, a declarat femeia. (CITEȘTE ȘI: CADOU SPECIAL” DE ZIUA LUI, PRIMIT DE UN AFACERIST ROMÂN, PRINS FĂRĂ MASCĂ: „DIN ACEL MOMENT A ÎNCEPUT SCANDALUL”. REACȚIA POLIȚIEI)

Un apartament de lux din Constanța, devastat și transformat în bordel de chiriaşi

Cei doi tineri şi-ar fi chemat şi alţi prieteni, făcând o petrecere în toată regula. Au spart geamuri, au devastat paturile şi au făcut dezastru pe podea. Proprietara apartamentului a precizat că vecinii le-au oprit chiar şi curentul pentru a-i determina să iasă din casă. “Când le-am dat cheile celor doi chiar păreau super ok. Păreau tineri, la locul lor. După ce am plecat au venit ceilalţi şi au dat petrecere pănă dimineața, la 4, când a întrat poliţia peste ei. Le-a fost oprit chiar şi curentul pentru a-i face să iasă. Erau vreo 6 persoane. Unii au fugit. Ei au plecat la 5 dimineața, după o ora de stat la ușă cu poliția și toți vecinii pentru că ei nu voiau să deschidă ușa”, a mai explicat femeia. (NU RATA: UN TÂNĂR DIN IAȘI A BĂTUT DOI POLIȚIȘTI, DUPĂ CE A TRAVERSAT NEREGULAMENTAR STRADA. CE A URMAT CÂND A INTERVENIT ÎN SCANDAL O AGENTĂ AFLATĂ ÎN TIMPUL LIBER)

Ce au făcut polițiștii de la Secția 2, chemați la locul dezastrului? “Aceştia au identificat doi tineri care participau la o petrecere. Aceştia au fost sancţionaţi la Legea 61/1991 pentru sancționarea faptelor de încălcare a unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice şi la Legea 55/2020, privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19, pentru organizarea petrecerii”, au precizat reprezentanţii IPJ. Amenzile aplicate au fost în valoare totală de 2.900 de lei.