Un angajat de la Realitatea TV, confirmat cu Covid-19! 

Publicat: 01/08/2020 | 15:38

Un angajat al postului de știri Realitatea Plus a fost confirmat cu Covid-19. Iată ce au transmis reprezentanții televiziunii.

Angajatul bolnav de Covid-19 lucra în zona tehnică administrativă a televiziunii, scrie paginademedia.ro.

Reprezentanții postului de știri au dezvăluit că angajatul s-a infectat în afara televiziunii și că au fost luate toate măsurile pentru prevenirea răspândirii virusului în interiorul echipei.

Angajatul a luat virusul de la soție

„Angajatul în cauză a contactat virusul cel mai probabil de la soția lui, care nu lucrează la Realitatea TV. Din câte am înțele, la firma la care lucrează soția sa a fost cineva infectat cu COVID, astfel că ea și-a făcut testul și a ieșit pozitiv. Și el, la rândul lui, a făcut acest test. Din câte știu, ambii sunt asimptomatici”, a spus Roxana Băncuță, director Executiv Realitatea Plus.

„A fost făcută o dezinfecție încă din ziua în care am aflat, săptămâna trecută. Totodată, se fac dezinfecții periodice, în fiecare zi, în timpul săptămânii, și noaptea, de 2-3 ori pe săptămână. Și în această seară se va face o dezinfecție, cu nebulizatori, de către o firmă specializată”, a mai precizat Băncuță.

Testele făcute până acum de angajații Realitatea Plus au ieșit negative.