Un ambulanțier de pe Salvare din Teleorman s-a sinucis în spital! Își infectase familia cu noul coronavirus

Publicat: 18/10/2020 | 19:37

Tragedie în Teleorman, acolo unde un ambulanțier care lucra pe Salvare s-a sinucis. El se afla internat în spital, fiind diagnosticat cu COVID-19. Se pare că mustrările de conștiință au condus la gestul capital, pentru că bărbatul își infectase toată familia cu noul coronavirus.

Angajatul ambulanței private și-a luat viața chiar în salonul în care fusese internat cu COVID-19. S-a întâmplat duminică, după amiaza, transmite Antena 3. El i-ar fi spus colegului de salon că se simţea vinovat că şi-a infectat și familia cu virusul ucigaș. Avea 60 de ani și era internat la Spitalul Judeţean Roşiorii de Vede. Se afla în unitatea spitalicească doar de o zi, dar a refuzat să urmeze tratamentul recomandat de medici. Starea lui medicală nu era, însă, deloc gravă. (CITEȘTE ȘI: CAZ ȘOCANT LA SIBIU. UN PACIENT INTERNAT CU COVID-19 LA SPITALUL DE PNEUMOFTIZIOLOGIE S-A SINUCIS)

Un ambulanțier de pe Salvare din Teleorman s-a sinucis în spital!

Bărbatul nu dădea semne că ar suferi de depresie sau că ar urma să recurgă la un astfel de gest, totuși, s-a întâmplat, în ciuda faptului că pacientul internat în salon cu el a încercat să-l salveze în ultimul moment, dar nu a mai reuşit. Ambulanţierul a mers în baia salonului în care se afla, iar apoi s-a aruncat pe geam, de la etajul trei al spitalului și a decedat la scurt timp. Colegul de salon al ambulanţierului avea să spună că sinucigașul se simţea vinovat de faptul că şi-a îmbolnăvit şi familia de COVID-19.

Citește și...