Un actor american a murit din cauza COVID-19. A jucat în Nashville VIDEO

Publicat: 08/04/2020 | 16:53

Încă o vedetă a fost răpusă de virusul ucigaș COVID-19. Actorul american Allen Garfield, cunoscut pentru roluri în „Nashville” şi „The Conversation”, a murit la 80 de ani. El devenise cunoscut în special pentru rolurile de politicieni corupți pe care le-a interpretat.

Actorul american Allen Garfield, cunoscut pentru roluri în filme precum „Nashville”, „The Conversation” şi „The Stunt Man”, a murit din cauza COVID-19, potrivit Variety, citat de Mediafax.ro.

MOMENT de RECULEGERE în memoria ambulanțierului din Suceava care a murit din cauza noului coronavirus

Garfield a debutat pe marele ecran în 1968, în filmul „Orgy Girls ’69”, şi a devenit apoi cunoscut pentru roluri de politicieni şi oameni de afaceri răi şi corupţi.

VEZI AICI: DOLIU ÎN TEATRUL ROMÂNESC! UN MARE ACTOR A MURIT

A mai jucat în filme precum „Bananas”, de Woody Allen, „A State of Things”, „Until the End of the World”, „The Conversation”, de Francis Ford Coppola, „The Cotton Club” şi „The Ninth Gate”, de Roman Polanski.

ANUNȚUL FĂCUT DE CNAS, ÎN PLINĂ PANDEMIE DE CORONAVIRUS: ”PENTRU A EVITA…”

În ultima perioadă au murit mai multe vedete din cauza COVID-19, printre care muzicienii John Prine, Alan Merrill, Adam Schlesinger, Bucky Pizzarelli şi actorul Mark Blum.