Umili, aplecați în genunchi. Așa s-au fotografiat zeci de polițiști pentru a ”reduce” din vinovăția morții lui George Floyd

Publicat: 01/06/2020 | 17:29

Mii de oameni s-au manifestat în această săptămână după ce afro-americanul George Floyd a murit din cauza violențelor unui polițist din Minnesota. Zeci de agenți regretă decesul bărbatului și sunt alături de protestatari. O imagine emoționantă face înconjurul internetului acum.

În mijlocul violențelor, apar imagini cu polițiști care îngenunchiază alături de protestatari. Scenele au fost filmate în New York și Coral Gables, Florida, relatează CNN.

CITEȘTE ȘI: Ce riscă Prințul Joachim după ce s-a infectat cu noul coronavirus la o petrecere cu 27 de oameni în Spania: “Regret profund acțiunile mele”

În imaginile postate pe Facebook se vede cum mai mulți polițiști au îngenuncheat alături de protestatari în Queens, New York. Gestul lor este întâmpinat cu aplauze de către protestatari.

„Mulțumesc”, spun protestatarii.

CITEȘTE ȘI: Kylie Jenner, demascată de Forbes! Vedeta de la Hollywood și-a umflat veniturile pentru a avea titlul de cel mai tânăr miliardar din lume

Drama de la care a pornit revolta este cea a unui bărbat afro-american, George Floyd, care a murit după ce a fost imobilizat de un poliţist, care şi-a pus un genunchi pe gâtul lui.

CITEȘTE ȘI: Sinucidere șocantă în Italia! Un român de 27 de ani s-a spânzurat, după ce a rămas fără loc de muncă. A lăsat familiei un bilet cutremurător de adio

George Floyd, în vârstă de 46 de ani, a murit luni, iar o filmare îl arată spunând că nu poate respira, în timp trei polițiti sunt îngenuncheați peste el.