Uluitor! Un bărbat a murit după ce a confundat clorul cu medicamentul împotriva coronavirusului

Publicat: 25/04/2020 | 22:46

Un american în vârstă de 60 de ani s-a stins din viață, după ce a băut un produs folosit pentru igienizarea acvariilor de pești. Donald Trump l-ar fi recomandat împotriva coronavirusului.

Gary Lenius și soția lui Wanda, ambii în vârstă de 60 de ani, au băut fosfat de clorochină. Femeia susține că ea și soțul ei au recurs la acest gest, după ce au ascultat o conferință de presă susținută de Donald Trump. Președintele american vorbea despre beneficiile clorochinelor în ceea ce privește infectarea cu coronavirus.

Cei doi au luat o linguriță din fosfatul de clorochină, pe care îl aveau în casă pentru a curăța acvariul în care se afla peștele lor. Soții l-au amestecat cu sifon și l-au băut. (CITEȘTE ȘI: ATAC INFORMATIC ÎN DESFĂȘURARE. SRI, ANUNȚ IMPORTANT PENTRU ROMÂNI: “EVITAȚI ACCESAREA LINK-URILOR! PRINCIPALUL PERICOL ESTE…”)

”Ne-am temut că ne îmbolnăvim. Eram cu adevărat îngrijorați. Am văzut conferința de presă a lui Trump. Trump continuă să spună că este un remediu destul de bun”, a zis femeia.

La aproape jumătate d eoră după ce au consumat substanța, cei doi soți au început să se simtă rău. Femeia a sunat imediat la 112, însă, soțul ei nu a mai rezistat până la spital. Medicii ajunși la fața locului au fost nevoiți să constate decesul băratului.

“Am început să vomit. Soțul meu a început să dezvolte probleme respiratorii și a vrut să mă țină de mână”, a mai adăugat ea.