Uluitor! Prostituate românce, mega-petrecere cu droguri, alături de persoane infectate cu COVID-19! Poliția a intervenit

Publicat: 01/04/2020 | 22:05

Totul s-a întâmplat în Venezuela, unde la petrecere au participa prostituate românce, alături de prieteni, dar și de doi purtători al virusului ucigaș.

Conform polițiștilor de la GNP Criminal Investigation Directorate care au intervenit la petrecerea organizată clandestin și au operat rețineri, cei doi erau conștienți că sunt infectați cu virusul COVID-19. Aceștia au fost plasați în carantină, scrie atacpersoana.ro.

La petrecerea care a avut loc la Caracas au participat 18 persoane, între ele, două românce, dar și o prietenă a acestora.

Cele trei romance ar fi ajuns în Venezuela cu un ultim avion venit din Spania chiar în ultima zi în care accesul era permis. După cum se știe, Venezuela a intrat în carantină, după ce numărul de persoane infestate cu coronavirus au ajuns la nivelul Italiei.

Conform presei din Venezuela, cele trei persoane de origine română ar fi fost introduse în țară ca diplomați. Ele au petrecut timp de trei zile pe un iaht, apoi au început să aibă simptome de coronavirus. Nu numai ele.

Grupul care a petrecut vreme de trei zile s-a separat, iar o parte a ajuns la o altă paranghelie, într-un apartament de lux, unde a luat contact cu alte persoane.

Fetele din România ar fi fost trimise acolo de ”BIMBO”, un proxenet care a cerut un tariff de 10.000 de euro pentru fiecare fată. Mai mult, una dintre el ear fi chiar logodnica proxenetului.

Polițiștii care au descins în apartament i-au reținut pe cei doi purtători ai virusului COVID-19, pe care i-au plasat în carantină, dar pe lângă aceștia și ceilalți participanți au avut parte de același tratament. La percheziție au fost găsite și droguri.

Fetele sunt acuzate de prostituție, dar și de faptul că ar fi adus coronavirusul din Spania în Venezuela și că au infestat mai multe persoane.