Uluitor! O bătrână a fost păcălită de un bărbat, care s-a dat drept fiul ei și i-a cerut toți banii din casă

Publicat: 16/04/2020 | 21:44

Astăzi, în jurul orei 13.10, polițiștii Secției 5 au fost sesizați prin apel 112 de către o femeie de 56 de ani, cu privire la faptul că mama sa, în vârstă 77 de ani, ar fi fost victima unei infracțiuni de înșelăciune.

Din cercetări a reieșit faptul că septuagenara a fost apelată pe telefonul fix de către un bărbat care s-a recomandat a fi fiul său și care i-a comunicat faptul că este internat în spital în urma unui accident rutier, că se află în stare gravă și că îi trebuie toți banii pe care îi are în casă.

Victima i-a transmis bărbatului că nu știe câți bani are în casă și că o va chema pe fiica sa să o ajute. Ulterior, femeia de 56 de ani a sunat la 112, iar la fața locului a ajuns un echipaj de poliție, care a surprins în flagrant delict un bărbat, de 30 de ani, în timp ce primea un plic cu suma de 2.000 de lei de la persoana vătămată. (CITEȘTE ȘI: ORDONANȚA MILITARĂ NR. 9. CARE SUNT NOILE MĂSURI LUATE ÎN ROMÂNIA ÎN CONTEXTUL PANDEMIEI DE CORONAVIRUS)

Bărbatul a fost imobilizat și încătușat, iar apoi a fost condus la sediu pentru audieri. În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală, urmând a fi luate măsurile legale care se impun.