Uluitor la Botoșani! Un șofer a fost condus chiar de polițist al bancomat pentru a scoate banii de șpagă!

Publicat: 21/06/2021 | 22:58

Pare de necrezut, dar s-a întâmplat la Botoșani! Un polițist l-a dus pe șoferul care greșise în trafic pentru a scoate banii de șpagă din bancomat.

S-a declanșat o anchetă în cazul polițiștilor de la Rutieră, din Botoșani, acuzaţi de coruptie. Anchetă care, se pare, scoate la iveală detalii incredibile. Şoferii erau duşi cu maşina poliţiei la bancomat pentru a scoate banii de mită. (CITEȘTE ȘI: CE ȘPAGĂ LASĂ LA BENZINĂRIE FOSTUL ȘEF AL POLIȚIEI ROMÂNE)

Un șofer a fost condus chiar de polițist al bancomat pentru a scoate banii de șpagă!

Potrivit Monitorul de Botoşani, care citează surse apropiate anchetei, unul dintre şoferii opriţi în trafic nu avea bani pentru a acorda „atenţia” cuvenită agentului de la Rutieră. Poliţistul a insistat să ia ce-i ”aparține de drept” şi a insistat. Astfel, şoferul a fost urcat în autospeciala poliţiei şi dus la cel mai apropiat bancomat pentru a scoate banii necesari. Anchetatorii au cerut filmările de la banca respectivă, precum şi date de la bancă pentru a se stabili cu exactitate suma retrasă. (NU RATA: CUM A NEGOCIAT UN INTERLOP DIN BUCUREȘTI ȘPAGA PENTRU POLIȚIST!)

Nu mai puțin de 16 poliţişti de la Serviciul Rutier Botoşani au fost duşi la audieri, la începutul lunii iunie a acestui an, într-un dosar de luare de mită şi abuz în serviciu. Opt dintre ei au fost arestaţi iniţial, apoi decizia a fost preschimbată în control judiciar.

Sursa foto: pixabay.com