Uluitor în Vaslui! I-a furat uleiul din casă, apoi s-a întors și a violat-o

Publicat: 26/06/2020 | 09:07

Marcel Claudiu, din județul Vaslui, a fost condamnat la închisoare pentru mai multe capete de acuzare, între care și violul. El a intrat în casa unei bătrâne de 85 de ani și a violat-o.

NU RATA: FOSTUL OFIȚER SRI, DANIEL DRAGOMIR, DAT ÎN URMĂRIRE NAȚIONALĂ. A FOST CONDAMNAT LA 3 ANI ȘI 10 LUNI CU EXECUTARE

Judecătoria din Bârlad a finalizat procesul celui care a violat o bătrână, Marcel Claudiu Râmba, din comuna Gherghești. Se întâmplase înr-o noapte din noiembrie 2019. „Condamnă pe inculpatul Râmba Claudiu-Marcel, în prezent arestat preventiv în Penitenciarul Vaslui, la pedeapsa de 2 (doi) ani închisoare, pentru săvârșirea infracțiunii de viol, la pedeapsa de 6 luni închisoare, pentru săvârșirea infracțiunii de violare de domiciliu și la pedeapsa de 1(un) an și 6 luni închisoare, pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat.

Constată că faptele săvârșite sunt în concurs real și contopește pedepsele aplicate inculpatului Râmba Claudiu-Marcel în pedeapsa cea mai grea, de 2 (doi) ani închisoare, la care adaugă un spor de o treime din totalul celorlalte pedepse stabilite, respectiv un spor de 8(opt) luni închisoare, urmând ca inculpatul să execute pedeapsa rezultantă de 2 (doi) ani si 8 (opt) luni închisoare. Admite acțiunea civilă promovată de partea civilă Spitalul Municipal de Urgență Elena Beldiman Bârlad și obligă inculpatul să achite acestuia suma de 2836,47 lei daune materiale. Obligă pe inculpatul Râmba Claudiu-Marcel la plata sumei de 4.880 lei cu titlu de cheltuieli judiciare avansate de către stat”, este sentința data de magistrați. Violatorul poate s-o atace cu apel, în termen de zece zile, scrie vremeanoua.ro.

Uluitor în Vaslui! I-a furat uleiul din casă, apoi s-a întors și a violat-o

Marcel Claudiu Râmba a sărit gardul, în jurul orei 22:00, si a intrat în casa bătrânei. A furat șase sticle de ulei, dar a fost surprins de femeie, care l-a alungat din casă. Bărbatul de 28 de ani a fugit, dar avea să se întoarcă la scurt timp. A intrat peste bătrână, a llovit-o și apoi a violat-o. Un vecin l-a văzut sărind gardul și a sunat, imediat, la 112. Polițiștii sosiți au descoperit-o pe bătrână în stare de șoc. A fost transportată la spitalul din Bârlad.