Uluitor! Asta e metoda prin care Viorel Cataramă se infectează cu virusul COVID-19: ”Posibil să fiu înmormântat!”

Publicat: 08/05/2020 | 11:48

Viorel Cataramă chiar nu a renunțat la idea de a se infecta cu noul coronavirus (vezi AICI detalii) pentru a demonstra că nu va păți nimic! Mai mult, a și arătat cum a făcut-o. Nu neagă faptul că este conștient de riscul de a-și pierde viața. (CITEȘTE ȘI: VIOREL CATARAMĂ, LIVE PE FACEBOOK, PRIMA DECLARAȚIE DUPĂ CE A FOST ETICHETAT DREPT ”SURSĂ DE INFORMAȚII”: ”NU AM SEMNAT NICIUN ANGAJAMENT LA SECURITATE, DOSARUL NU EXISTĂ”)

Omul de afaceri a mers în comuna Bărbulești, Ialomița, unde 70 de persoane au fost infectate cu Covid-19. I-a îmbrățișat aproape pe toți! „Am venit să discut cu oamenii şi să mă îmbrăţişez cu ei, deşi sunt suspecţi de coronavirus, deşi localitatea e carantinată, cu mare risc, aşa cum am spus cred că măsurile de ridicare drepturilor şi libertăţilor ale oamenilor şi de falimentare a economiei este o măsură greşită”, a spus Viorel Cataramă.

NU RATA: ȘI AȘA SE RĂSPÂNDEȘTE COVID-19! MEDICUL VIRGIL MUSTA, SEMNAL DE ALARMĂ: ”DEVIN SURSE DE INFECȚIE!”

Omul de afaceri le-a adus măști localnicilor și, pentru a contacta virusul, i-a îmbrăţişat pe toţi, scrie spynews.ro.

A îmbrățișat un bărbat infectat cu COVID-19

Iar dovada că a îmbrățișat un om infectat cu noul coronavirus a fost adusă de biletul de externare! Bărbatul i-a arătat actul prin care se externase de la Spitalul Municipal „Anghel Salligny” din Feteşti. Acolo, fostul pacient a primit tratament pentru coronavirus timp de trei săptămâni.

AFLĂ ȘI: NELU TĂTARU TRAGE UN SEMNAL DE ALARMĂ: ”DEGEABA AVEM…”

Totuși, Viorel Cataramă a recunoscuut că riscă să-și piardă viața, în urma experimentului. ”Nu neg posibilitatea de a mă infecta, nu neg posibilitatea ca în două-trei săptămâni să fiu în mormânt, dar asta ca o posibilitate teoretică”, a spus Cataramă, potrivit Antena3.

Viorel Cataramă se află izolat, singur, la domiciliu și așteaptă rezultatul testului pe care l-a făcut.