Uluitor! A născut doi gemeni: unul alb și blond, altul negru și brunet! Reacția mamei când i-a văzut: ”Un miracol…”

Publicat: 11/12/2019 | 08:56

Este, de-a dreptul, un caz rarisim! O femeie a născut doi gemeni, nimic neobișnuit până aici, doar că unul este alb, celălalt, negru! Cei doi au văzut pentru prima dată lumina zilei la diferență de câteva minute unul de celălalt.

Părinții lor, Stacy, în vârsă de 30 de ani, și Babajide, 38 de ani, sunt de culoare și locuiesc în Lagos, Nigeria, „A trebuit să răspund la multe întrebări ale trecătorilor, la fiecare plimbare cu ei doi. Oamenii mă întreabă care dintre copii este al meu. Le răspund că amândoi sunt ai mei, iar ei cred că glumesc. Însă, și eu am fost surprinsă când i-am născut. Nu mă miră că și alții sunt șocați”, a spus mama gemenilor Omirin, potrivit a1.ro. (CITEȘTE ȘI: LOVITURĂ ÎN INSTANȚĂ PENTRU MARIUS VECERDEA ÎN DOSARUL PRIVIND ÎNSCRIEREA NOILOR MEMBRI DIN CONDUCEREA FEDERAȚIEI ROMÂNE DE TENIS. VECERDEA, SCOS CU FORȚA DIN SALA DE JUDECATĂ DE GARDIENI)

„A fost o surpriză uriașă! Daniel a fost primul, după care asistenta a spus că cel de-al doilea copil, David, are păr blond. Nici soțului meu nu i-a venit să creadă. Sunt adorabili. Am simțit că ni s-a întâmplat un miracol. Au trăsături similare, dar culorile părului și pielii sunt total diferite”, a mai spus mama gemenilor.

Femeia a precizat că la nașterea gemenilor ei, medicii și asistentele s-au adunat la patul ei, pentru a-i fotografia pe bebeluși. (NU RATA: E MAI GRAV DECÂT SE CREDEA! WHAT’S UP, UN AN DE ÎNCHISOARE CU EXECUTARE?!)

Unul dintre gemeni, David, s-a născut cu albinism, o condiție cu care se nasc aproximativ 20.000 de copii pe an.

„Familia și prietenii cred că sunt adorabili. Sunt foarte populari”, a mai spus mama gemenilor. (VEZI AICI: GHEORGHE DINCĂ SCAPĂ DE ÎNCHISOARE? ANUNȚUL DE ULTIMĂ ORĂ ÎN CAZUL CARACAL)

„Sunt fericită să fiu mama lor. Nu are importanță pentru mine ce culoare are pielea lor. Tot ceea ce contează este că îi am pe băieții mei lângă mine. Sănătoși. Nu am primit comentarii negative și nu îmi e teamă de ceea ce ar putea crede lumea”, a adăugat ea.