Uluitoarea ofertă de muncă pentru Meghan Markle! Să lucreze la platforma de filme YouPorn!

Publicat: 21/01/2020 | 17:34

Prințul Harry și soția lui, Meghan Markle, au renunțat la titulatura de „Alteţa sa regală” și, astfel, nu vor mai primi nici fonduri din surse guvernamentale. Imediat, cei doi au primit numeroase oferte de muncă. Între care la celebra flatformă de filme pentru adulți, You Porn.

Cei doi și-au anunțat ”independența” financiară, iar numeroase companii și-au anunțat intenția de a-i angaja. Prinţului Harry i-a fost oferit recent un job în cadrul lanţului de restaurante Burger King. Una dintre multele propuneri pe care acesta le-a primit.

Dar ducesa Meghan a avut parte de o mare surpriză! A primit o spectaculoasă propuneredin partea companiei YouPorn. Nu, nu să joace în filmele pentru adulți, ci să ocupe postul de „director al iniţiativelor speciale”.

Meghan ar fi urmat să creeze şi să coordoneze un comitet interdepartamental, menit să lanseze iniţiative de solidaritate, acesta fiind un ambiţios proiect de viitor al celor de la YouPorn. ”Meghan Markle e o persoană inovatoare, capabilă să găsească soluţii creative”, a fost argumentul șefilor companiei.

Harry și Meghan Markle au renunțat la titulatura de ”Alteța sa regală”

După ce au renunțat la titlul de ”Alteță”, Ducele și Ducesa de Sussex au anunțat și că intenționează să returneze 2,4 milioane de lire sterline, bani publici primiți pentru renovarea Frogmore Cottage, care va rămâne locuința lor oficială din Marea Britanie. Mai mult, cuplul nu o va mai reprezenta formal pe regina Elisabeth a II-a începând cu primăvara acestui an.

Deciziile au fost luate după ce Harry și Meghan au anunțat recent că doresc să renunțe la statutul de membri seniori ai familiei regale.

„Intenţionăm să renunţăm la statutul de membri seniori ai familiei regale şi să muncim pentru a deveni independenţi din punct de vedere financiar, dar vom continua să o susţinem deplin pe Majestatea Sa Regina”, au transmis Harry şi Meghan.

Cei doi au precizat că intenţionează să „îşi echilibreze timpul între Marea Britanie şi America de Nord”. În comunicatul emis sâmbătă de Palatul Buckingham se arată că ducii de Sussex au înțeles că li s-a cerut să nu mai participe la angajamente regale, inclusiv la ceremonii militare ofiiale.

„Cu binecuvântarea Reginei, ducii de Sussex își vor păstra patronajele private și asociațiile”, potrivit comunicatului în care se arată că „deși nu o mai pot reprezenta formal pe Regină, ducii de Sussexes au arătat clar că vor continua să respecte valorile Majestății sale.

Biroul de presă de la palatul Buckingham nu a comentat privind măsurile de securitate de care vor beneficia ducii de Sussex.

Prinţul Harry, în vârstă de 35 de ani, al șaselea în ordinea succesiunii la tronul Marii Britanii, şi fosta actriţă americană Meghan Markle, în vârstă de 38 de ani, s-au căsătorit pe 19 mai 2018, după o relație de doi ani. Archie Harrison Mountbatten-Windsor, primul lor copil, s-a născut pe 6 mai 2019. Cel de-al optulea strănepot al reginei Elizabeth a II-a a Marii Britanii este al șaptelea în ordinea succesiunii la tron.