Ultimul mesaj al lui Ramon Chicireanu, cu doar câteva zile înainte să se stingă! Ce le-a cerut prietenilor, de pe patul de moarte

Publicat: 16/03/2020 | 12:58

Ramon Chicireanu, fost concurent la “MasterChef”, show difuzat de Pro TV, s-a stins din viață la doar 37 de ani. În urmă cu mai multe luni a fost diagnosticat cu neoplasm limfatic şi a urmat un tratament în Germania.

Ulterior, starea lui de sănătate s-a îmbunătăţit, însă, din păcate, boala a recidivat și de data aceasta i-a fost fatală. În urma lui au rămas trei copii orfani de tată şi o soţie îndurerată.

VEZI AICI: Ţi se rupe inima! Ce mesaje a primit soţia lui Ramon Chicireanu, după ce acesta a fost răpus de cancer

Pe 7 martie, Ramon Chicireanu a scris și ultimul său mesaj pe Facebook. Acesta este pur și simplu emoționant. Fostul concurent de la “MasterChef” îi ruga pe prieteni și apropiați să fie alături de el prin rugăciune. Iși simțea, practic, sfârșitul.

Vreau sa știți ca o energie enorma este captata de mine prin gândurile frumoase pe care le împărtășiți. Dacă iubirea și dragostea ar putea fi fructificate în materie, cred ca universul ar fi în mana mea. Vreau sa știți ca am nevoie de Rugăciunea voastră pentru mine, alături de mine, sa pot sa arat ca Dumnezeu îți dă cât poți duce!”, a scris Ramon Chicireanu.

Citeşte şi: Ramon Chicireanu a murit la 37 de ani. Cu ce boală nemiloasă s-a luptat fostul concurent de la MasterChef

Ramon Chicireanu a impresionat la “MasterChef”

Ramon Chicireanu s-a remarcat în cadrul competiţiei “MasterChef” de la Pro TV prin glumele sale fantastice. El i-a făcut să râdâ cu lacrimi pe cei trei juraţi care erau în sezonul în care el a participat, respectiv: Sorin Bontea, Florin Dumitrescu şi Cătălin Scărlătescu. Fiind un adevărat personaj, tânărul carismatic nu doar că a înveselit juriul și telespectatorii, ci a și reușit să meargă mai departe în concurs, demonstrându-și și abilitățile în arta gătitului.