Ultimul interviu cu tatăl surorilor Gabor. Era măcinat de problemele de sănătate și singurătate: “Am crescut trei copiii și…” | FOTO

Publicat: 26/06/2020 | 16:01

Ultimul interviu cu tatăl surorilor Gabor a fost realizat în urmă cu aproape șapte luni. Emil Gabor arăta destul de transformat din cauza problemelor de sănătate… iar în timpul mărturisirilor, el a dezvăluit că este măcinat de sentimentele de dor și singurătate. Cele trei fiice pe care le-a făcut în timpul mariajului cu fosta soție, Veronica Bulai, sunt fie la casele lor, fie plecate din țară. Alina, fata cea mare, locuia însă la câțiva kilometri de garsoniera lui.

Citește și: Ramona și Monica Gabor, în doliu. Tatăl lor a murit fulgerător și a fost dezvăluită cauza morții

Ultimul interviu cu Emil Gabor, tatăl celebrelor surori

Emil Gabor a acceptat vizita unei echipe de jurnaliști de la publicația Ciao.ro la începutul acestui an, mai exact la doar câteva zile după petrecerea de Revelion. Extrem de slăbit, cu riduri mari care îi brăzdau fața, tristețe în privire și îmbrăcat modest… Așa a deschis ușa musafirilor veniți din București la el acasă, în Bacău. Și… după câteva clipe… și-a deschis și ușile sufletului și a făcut declarații extrem de emoționante despre cele trei fiice pe care fosta parteneră de viață i le-a dăruit.

“Mi-e dor. Uite că… am crescut 3 copiii și… e greu, sunt peste mari și țări. Aș fi vrut și eu să fie lângă mine. Că, uite, ajungi la bătrânețe și rămâi singur. Dar nici nu poți să ții nici lângă tine, că n-ai cum. Alina mea are doi copii aici, locuiește aici, nu în străinanate. Sunt în relații bune cu fetele, cu sănătatea e greu”, a dezvăluit Emil Gabor pentru ciao.ro.

Nu rata: Ramona Gabor nu ia în calcul să-și facă iubit. Din Dubai, bruneta a rupt tăcerea: “Nu reprezintă o prioritate!”

Bărbatul a mai povestit că Alina, Ramona, dar și Monica Gabor l-au ajutat cu bani în toți anii de bătrânețe și, pe un ton aproape stins, a subliniat: “Nu sunt obligate, nu sunt înfiatul lor”. Ulterior, el a mărturisit cu multă durere că fiica stabilită în California nu poate să vină în România și a explicat și motivul. Era însă fericit, împăcat, pentru că vorbise recent cu aceasta la telefon. Pe Ramona Gabor a auzit-o mai rar, pentru că aceasta este mai tot timpul plecată în diferite state ale lumii, unde are contracte în calitate de model.

Acestea sunt imagini realizate în cadrul ultimului interviu cu Emil Gabor, în locuința în care stătea cu chirie © ciao.ro
Acestea sunt imagini realizate în cadrul ultimului interviu cu Emil Gabor, în locuința în care stătea cu chirie © ciao.ro

Descoperă și: Ce spunea Edith Gonzalez despre Monica Gabor când a fost în România

“Monica nu poate veni. Mi-a zis că nu poate să ajungă că nu sunt gata nu știu ce acte, sunt niște legi acolo la americani. Am vorbit cu ea chiar a doua zi cum a auzit că sunt internat în spital. Mi-a dat telefon și înainte de Revelion. La noi Revelionul este noaptea la 12:00, la ei, a doua zi, la 14:00. Ramona… cu ea n-am putut să vorbesc. Când e la chinezi, când e la indieni, are contracte multe și umblă mult, prin toată lumea asta”, a mai declarat Emil Gabor, conform sursei citată mai sus.

Întrebat în urmă cu aproape șapte luni dacă își dorește sau nu să se mute în Malibu, la Monica Gabor, bărbatul a spus că nu își dorește asta. Acceptase însă să meargă o perioadă în minunatul oraș din California ca să petreacă o perioadă cu fiica lui, “ginerele” său, Mr. Pink, și fiul acestuia, Antony. Și urma să facă asta după ce se simțea mai bine și putea să călătorească cu avionul până peste Ocean. Din păcate, soarta a avut însă alte planuri cu el…

Citește și: Fiica lui Irinel Columbeanu și Monicăi Gabor, cuceritoare la 13 ani! Gestul prin care Irina Columbeanu și-a îngrijorat fanii

Tatăl surorilor Gabor, internat la sfârșitul lui 2019

La două săptămâni după ce a fost externat, Emil Gabor a mărturisit despre starea lui medicală: “Am fost internat, în decembrie, 2 săptămâni… adică 15 zile. Mi-au dat vreo 9 diagnostice. Dar n-am hârtia de externare, nu e la mine, e la fată, la Alina. Am zis că dacă tot nu mă simt bine să mă internez la secție de plămâni. Când a venit Monica, acum 2 ani, m-am internat la plămâni (secție de Pneumologie – n.r.). Atunci, eram tot așa, nu aveam putere, și m-a internat acolo și mi-au făcut un tratament acolo și n-am mai avut probleme 2 ani. Și acum… iar au revenit. Și atunci am ținut tratament 6 luni.

Am fost internat la Boli Interne și mi-au găsit mai multe… din cauza accidentului ăla, de acum 10 ani, când mi-a căzut un lemn mare pe spate. Până atunci eram bine și de atunci am avut numai necazuri. Am umblat pe la spital, că mi-a rupt tot în mine. Am splina scoasă, intestinal… mi-a tăiat din el, din stomac la fel, din ficat la fel. Și, normal, dacă am umblat la toate, acum am necazuri, am probleme. Acum sunt mai bine că… m-au sunat fetele, n-am fost chiar singur (n.r.: de Sărbători). A venit Alina (n.r.: fata cea mare, sora Monicăi și a Ramonei Gabor) pe la mine, ea e în Săucești, a fost și sora mea pe la mine. Că eu n-am putut pleca de acasă chiar nicăieri pentru că am avut necazuri. Nu puteam să stau în picioare, nu aveam putere”, potrivit publicației ciao.ro.