Ultimul ginere al președintelui s-a cuplat cu fiica unui magnat al imobiliarelor!

Publicat: 03/03/2020 | 23:37

Super-exclusivitate marca D.A.S! La mai bine de șase luni de când a ”rupt-o” definitiv cu mezina președintelui Traian Băsescu, Cătălin Tomată și-a refăcut viața sentimentală. Fostul partener al Elenei Băsescu s-a combinat cu fiica unui reputat milionar român. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, detaliile. (CITEȘTE ȘI: AVEM PRIMELE IMAGINI CU IOANA GINGHINĂ & IUBITUL SECRET)

D.A.S. (Departamentul de Anchete Speciale al Cancan.ro) a intrat în posesia unor amănunte unice legate de viața sentimentală a ultimului ginere al lui Traian Băsescu. (NU RATA: EBA & TOMATĂ, ÎN INSTANȚĂ PENTRU ”CUSTODIA” FETIȚEI LOR!)

După mai bine de jumătate de an de când s-a separat de EBA, Cătălin Tomată pare că a depășit perioada mai puțin favorabilă și și-a refăcut viața. Potrivit unor surse D.A.S. categoria A, de puțin timp, fostul ginere al președintelui Traian Băsescu a început să simtă, din nou, fiorul dragostei, iar responsabilă este fiica unui magnat al imobiliarelor.

Nu doar frumusețea e punctul forte al noii iubite a lui Tomată

Nici nu-i de mirare că fostul soț al Elenei Băsescu este îndrăgostit lulea de fiica celebrului afacerist. Tânăra este posesoarea unui fizic răvășitor. Dar, din câte se pare, nu doar frumusețea este punctul forte al acesteia. Tânăra este studentă la medicină. Mai mult decât atât, noua iubită a lui Tomată a „bifat” câteva nume celebre, de-a lungul timpului.

Conform surselor noastre, ”noua achiziție” a lui Cătălin Tomată s-ar fi iubit cu Stelea Jr., dar și cu fiul lui Lucescu Jr. De menționat că, pe lângă toate acestea, tânăra este moștenitoarea unui adevărat imperiu. Și asta pentru că tatăl ei a devenit unul dintre magnații din imobiliare, după ce s-a lăsat de organizarea de evenimente, meserie care l-a consacrat. (NU RATA: CE FAC CELENTANO, DOREL, RAȚĂ, VASILE, DALIDA ȘI ROBI CÂND NU SE “TRAGE”?!)

Cătălin Tomată s-a cuplat cu fiica unui magnat al imobiliarelor!

Reject la foc automat de la ”fetele de oraș”!

În urmă cu câteva luni, Cătălin Tomată a încercat să se distreze pe cinste într-un club din Capitală. Nicio tinerică zveltă, celebră ori doar atrăgătoare, nu a scăpat de ”atacul” celui care i-a fost ginere ex-președintelui Traian Băsescu. Cătălin Gheorghe s-a simțit în universul lui, pe o muzică asurzitoare, în clasicul decor al cluburilor de succes, iar Andra Trandaș sau Georgiana Constantin au fost doar două dintre „ținte”. (NU RATA: LOREDANA CHIVU RUPE TĂCEREA DUPĂ EPISODUL SĂRUTULUI PĂTIMAȘ DIN AVION: “AM FĂCUT-O LA…”)

Tânărului care a împărțit sentimentele timp de vreo doi ani cu Elena Băsescu a intrat, hotărât, în clubul Uanderful, din Capitală, și a țintit, din prima, un grupuleț de domnișoare cuprinse de fiorul muzicii! Tomată s-a dus întins către ele, a încercat ceva, dar… nu s-a legat nimic. Chiar nimic, așa că tânărul domn și-a recunoscut, cu demnitate, înfrângerea și s-a retras.

Cătălin Tomată a început să frecventeze cluburile de când s-a despărțit de Elena Băsescu

Nu a ieșit, însă, din peisaj. A „atacat” din nou, dar la categoria vedete. Andra Trandaș a fost prima. Tomată s-a ”lipit” de masa ei și a început să ”turuie”, în speranța că frumoasa știristă de la Antenă îi va pica în mreje. Ghinion! Andra doar i-a zâmbit, după ce a părut că ascultă ceea ce i-a șoptit în ”cască” Tomată. Astfel, ex-ginerele lui Traian Băsescu nu s-a simțit deloc confortabil în scaun, s-a ridicat și a plecat. (VEZI ȘI: REPORTERUL-VEDETĂ AL PRO TV ÎȘI DĂ FOSTA SOȚIE ÎN JUDECATĂ. MOTIVUL ESTE…)

Pe Georgiana Constantin, o cunoscută membră a ”Brigăzii Secția 19”, a abordat-o din mers. Doar că totul a durat, ca și la prima tentativă, mult prea puțin. În picioare, cei doi au discutat în treacăt… Iar Tomată a făcut, într-un final, stânga-mprejur!

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)