Ultimele imagini oficiale cu Kim Jong-Un. Mesajul pe care l-a transmis, azi, unui șef de stat

Publicat: 27/04/2020 | 18:42

Informațiile contradictorii despre starea de sănătate a liderului nord-coreean Kim Jong-Un se succed cu repeziciune, dar autoritățile nu au oferit, până acum, nicio informație oficială. Mai mult, presa din Coreea de Nord a publicat, azi, un mesaj pe care liderul nord-coreean i l-ar fi trimis președintelui Africii de Sud.

Mass-media nord-coreeană a publicat un mesaj pe care liderul suprem de la Phenian i l-ar fi trimis lui Cyril Ramaphosa, președintele Republicii Africa de Sud.

(VEZI ȘI AICI: CE AVERE AR AVEA DICTATORUL KIM JONG-UN. SUMA COLOSALĂ, APROAPE CĂ NU POATE FI ESTIMATĂ)

Kim Jong-Un ar fi transmis un mesaj „guvernului și oamenilor din Republica Africa de Sud în numele guvernului și oamenilor din Republica Populară Coreeană, de Ziua Libertății, sărbătoarea națională a oamenilor din Africa de Sud”.

Pe site-ul agenției Korean Central News Agency, ultimele fotografii oficiale cu liderul de la Phenian datează de pe 12 aprilie 2020, informează digi24.ro. Kim Jong-un a participat atunci la o şedinţă a Comitetului Central, iar apoi s-ar fi întâlnit cu membri din aviaţia militară a ţării, asistând „a asistat la exerciţii ale piloţilor de atac”.

(CITEȘTE ȘI: A APĂRUT PRIMA FOTOGRAFIE CU LIDERUL NORD-COREEAN KIM JONG-UN MORT!)