Ultimele imagini cu Ramon Chicireanu în viaţă! Boala îi măcinase trupul şi nu mai semăna cu cel care participa la MasterChef

Publicat: 16/03/2020 | 12:34

Ramon Chicireanu s-a stins din viață la vârsta de 37 ani, după o luptă eroică împotriva cancerului. Fostul concurent MasterChef a fost diagnosticat acum doi ani cu  neoplasm limfatic, boala ce l-a înfrânt în cele din urmă.

Cel mai carismatic concurent a luptat cât a putut să rămână în viață. În prima fază a urmat un tratament în Germania și la scurt timp a reușit să iasă învingător, a răpus cancerul și totul părea că o să revină la normal. Însă teribila boală nu l-a uitat și a revenit, mai agresivă. (CITEȘTE ȘI: RAMON CHICIREANU A MURIT LA 37 DE ANI. CU CE BOALĂ NEMILOASĂ S-A LUPTAT FOSTUL CONCURENT DE LA MASTERCHEF)

Ramon a încercat să îi țină piept, în fiecare zi, cu zâmbetul pe buze avea speranța că va reuși și va putea să se întoarcă acasă la cei trei copii și soția sa. Însă boala l-a țintuit pe patul de spital, i-a măcinat trupul și a mai lăsat din el doar o umbră.

Cu toate acestea, fostul concurent MasterChef nu s-a dat bătut și a continuat să lupte. Într-o ultimă postare de pe pagina lui de Facebook, acesta le spunea prietenilor virtuali că încă are speranță și îi ruga să îi transmită gândurile lor bune.

„Vreau să știți că o energie enormă este captata de mine prin gândurile frumoase pe care le împărtășiți. Dacă iubirea și dragostea ar putea fi fructificate în materie, cred că universul ar fi în mana mea. Vreau să știți ca am nevoie de Rugăciunea voastră pentru mine, alături de mine, să pot să arat că Dumnezeu îți dă cât poți duce!”, scria Ramona, pe 7 martie, cu doar câteva zile înainte de a se stinge din viață.