Ultimele dorințe ale lui Costin Mărculescu. Actorul nu a mai apucat să-și ducă planurile la bun sfârșit

Publicat: 11/06/2020 | 08:59

Costin Mărculescu s-a stins din viață în noaptea de miercuri spre joi, fiind găsit fără suflare în apartamentul său din Capitală. Moartea actorului ar fi survenit în urmă cu 4-5 zile, iar cadavrul se afla deja în stare de putrefacție, în momentul în care oamenii legii au putut intra în casa acestuia. 

Costin Mărculescu urma să împlinească 51 de ani în numai câteva zile și se pare că avea numeroase planuri. Regretatul actor își dorea foarte mult să scrie o carte, dar și să revină în lumina reflectoarelor. Despre ultimele sale dorințe a vorbit o internaută, într-un mesaj dureros pe care l-a postat pe contul de Facebook al regretatului actor, atunci când a auzit de moartea lui.

CITEȘTE ȘI – SCENARIUL HORROR: COSTIN MĂRCULESCU S-A SINUCIS? DECLARAȚIILE HALUCINANTE VIDEO

„Ultima oara am vorbit cu el de ziua mea…avea obiceiul sa imi scrie mereu la zile onomastice, de sarbatori si nu numai. Nu am apucat sa ne cunoastem personal, dar imi scria destul de des. Era plin de viata, voia sa lanseze o carte si voia sa revina in lumina refectoarelor…Imi pare rau ca nu ai dus la bun sfarsit ceea ce ti-ai propus, Dumnezeu sa te ierte” a scris aceasta, pe Facebook.

Costin Mărculescu și Cristina Țopescu, moarte trasă la indigo

Ies la iveală detalii cutremurătoare despre moartea lui Costin Mărculescu, iar modul în care actorul și-a pierdut viața este identic cu cel al morții regretatei jurnaliste Cristina Țopescu. Vecinii lui Costin Mărculescu au sesizat că ceva este în neregulă în momentul în care au văzut că actorul nu mai răspundea de zile bune la telefon. Mai mult, acesta nu mai fusese văzut nici cu patrupedul său, Max, afară, motiv pentru care au chemat de urgență Poliția.

VEZI ȘI – COSTIN MĂRCULESCU A MURIT. PRIMELE IMAGINI DE LA LOCUINȚA ACTORULUI VIDEO

Același lucru s-a întâmplat și în cazul Cristinei Țopescu, doar că moartea acesteia a fost cu mult mai dramatică. Regretata jurnalistă a fost găsită fără suflare în propria casă, după mai bine de 3 săptămâni de la deces. Aceasta nu mai răspundea la telefon, motiv pentru care o vecină a chemat poliția. A fost găsită moartă în pat, alături de câțiva câini care îi fuseseră loiali până în ultima clipă. De asemenea, atât Costin Mărculescu, cât și Cristina Țopescu au murit singuri, în propria locuință.