Ultimele date despre starea de sănătate a Ginei Matache. Mama Deliei a fost operată de urgență săptămâna trecută

Publicat: 16/12/2020 | 13:31

Gina Matache a vorbit despre starea sa de sănătate, după ce în urmă cu o săptămână s-a operat de urgență de glandă tiroidă.

Gina Matache a mărturisit la Antena Stars că se simte bine acum și că se gândește doar să petreacă sărbătorile acasă alături de familie. Mama Deliei a spus că medicii au decis că trebuie operată de urgență, pentru că problemele cu glanda tiroidă avansau rapid.

”În momentul în care a început să își facă de cap, medicii au decis să facă operația. Vedeam niște schimbări mici, dar pe mine nu m-a deranjat să am dureri, doar că arăta foarte rău și medicul a zis că nu e de așteptat și că nu ne jucăm cu așa ceva. Sărbătorile sunt în suflet. Am trecut de faza în care ne entuziasmam de luminițe. Mi-aș dori să fie și fetele mele alături de mine. E greu, dar având în vedere ce se întâmplă. E mai bine să fim liniștiți și să ne revedem cu bine după.”, a declarat Gina Matache la Antena Stars.

CITEȘTE ȘI: Gina Matache, despre căsnicia Deliei cu Răzvan Munteanu: „A răsplătit-o Dumnezeu din plin”

„Intervenția îmi schimbă modul de viață”

Gina Matache este optimistă, însă nu a putut să pară prea fericită în privința sărbătorilor din acest an, mai ales că a fost un an atipic. Ea a vorbit despre cum erau sărbătorile pe vremuri.

”Era toată lumea împăcată, toată lumea bucuroasă. Se bucurau de micile cadouri pe care le primeau. Dar nu mai e momentul să te gândești la asta acum. Om vedea ce o mai fi. Domnul Matache e mai binișor. Se mișcă de colo până colo. Măcar atât putem să facem. Intervenția nu este mare scofală, ci este ceva ce se practică destul de des la noi. A făcut doctorul frumos un buzunăraș la baza gâtului. Problema este că îți schimbă cu totul modul de viață. Ăsta este marele disconfort.”, a mai spus mama Deliei.