Ultimele cuvinte ale lui Marian Giurea, șoferul român ucis de COVID-19 la Paris. Aflat pe patul de spital, bărbatul era disperat: “Vor să mă bage în comă! Doctorii ăștia, niște împuțiți. Sunt vorbiți să omoare pe toată lumea!”

Publicat: 16/04/2020 | 07:47

Marian Giurea, șoferul român de camion ucis de COVID-19 într-un spital din Paris, s-a luptat opt zile pentru viața lui, perioadă în care a ținut legătura cu apropiații prin intermediul SMS-urilor. Mesajele trimise de bărbat au fost găsite în telefon, sub formă de înregistrări audio, chiar de către fiul său.

VEZI AICI: PRIMA VICTIMĂ. UN ROMÂN PLECAT ÎN GERMANIA LA CULES DE SPARANGHEL, UCIS DE COVID-19. ANUNȚUL OFICIAL AL MAE

Aflat pe patul de spital, Marian Giurea a trimis o serie de mesaje care te lasă, pur și simplu, cu gura căscată. Bărbatul ar fi trăit un adevărat calvar până să-și dea ultima suflare. “Vor să mă bage în comă. Nu mă descurc cu aerul. Ne mai auzim. Hai, vă las. Pa, pa”, spunea Marian într-un mesaj.

ATENȚIE. Un bărbat, amendat cu 2.000 de lei pentru că a minţit în declaraţia pe propria răspundere. Poliția a verificat

De regulă, medicii plasează un pacient în comă indusă pentru a ajuta corpul acestuia să lupte cu boala.

M-au chinuit trei zile, nu mai am aer deloc”, a fost un alt mesaj trimis de Marian Giurea.

Prin intermediul unui alt mesaj, șoferul de camion ataca dur cadrele medicale: “Nişte c**** – doctorii ăştia, nişte împuţiţi. Te bagă la aparate, apoi nu te mai bagă în seamă. Dacă scapi, scapi, dacă nu, te ia dracu”.

Marian Giurea nu lua, totuși, în calcul să renunțe la lupta cu boala. “M-au chinuit trei zile, nu mai am aer deloc. Fu…-i cu aparatura lor. B**** în mă-sa, sunt vorbiţi să omoare pe toată lumea”, a mai transmis șoferul apropiaților săi.

Ultimul mesaj transmis de Marian Giurea arată că bărbatul era deja împăcat cu soarta și era conștient că va muri din cauza coronavirusului. Sunt la Reanimare. Dacă o să scap, scap, dacă nu, pa. Nu se ocupă nimeni de tine. În Reanimare ar trebui să stea unul lângă tine… Aşa… te lasă până îţi pierzi toate speranţele”, a mai transmis românul.

NU RATA: ȘASE CADRE MEDICALE, INFECTATE CU COVID-19 ÎN JUDEȚUL GIURGIU, ÎN DOAR 24 DE ORE!

Fiul lui Marian Giurea, distrus de tragedie!

În cele din urmă, Marian Giurea s-a stins din viață pe 10 aprilie, iar fiul său a postat în mediul online un mesaj emoționant, mărturisind că tatăl său a murit ”din cauza virusului ăsta nemernic”.

Odihneşte-te în pace, dragă tată ! Toată familia te iubește și ne vei lipsi enorm, ai decedat din cauza virusului ăsta nemernic, mereu ai fost bun si grijuliu cu mine, o să încerc să te fac mândru de mine în anii viitori şi să sperăm că de acolo vei avea grijă de cei doi bunici ai mei nu am cuvinte să descriu durerea pe care o am, încercăm să fim tari şi să fim sudați alături de tot neamul. La revedere, dragă tată ! Te iubesc ! 10/04/2020”,  a postat fiul bărbatului pe pagina de socializare.