Ultimele clipe din viața lui Dj Pascal! Ce s-a întâmplat cu artistul

Publicat: 11/01/2021 | 08:11

Dj Pascal s-a stins din viață la vârsta de 62 de ani. Cauzele decesului sunt, pentru moment, necunoscute, iar moartea acestuia a uimit pe toată lumea.

Pascal Di Fazio ar fi murit într-o cameră dintr-un hotel din Pitești (cartierul Trivale). Anunțul cutremurător a fost făcut de Levent Beghim, un om de afaceri din Constanța, bun prieten cu artistul. (CITEȘTE ȘI: ANUNȚ DE ULTIMĂ ORĂ: A MURIT CUNOSCUTUL DJ PASCAL! ”ADIO, PRIETEN DRAG!”)

Potrivit unor informații oferite de apropiații acestuia, înaintea decesului Dj Pascal ar fi fost prezent la unul dintre cluburile în care obișnuia să pună muzică, până la ora 21:00, iar în jurului orei 4:00 dimineața ar fi ajuns în Pitești, la hotelul unde i-a fost găsit trupul neînsuflețit.

Potrivit realitate.net, Dj Pascal nu a mai răspuns la telefon, iar un angajat al hotelului a mers să  verifice, găsindu-l fără suflare. Ușa era încuiată pe dinăuntru, banii erau în cameră, iar trupul nu prezenta urme de violență.

Pentru moment, cauza morții este incertă, iar criminaliștii fac cercetări pentru a afla ce s-a întâmplat. Cauza decesului urmează să fie stabilită după efectuarea autopsiei.