Ultima soție a lui Marian Drăgulescu și-a ”oficializat” relația cu noul iubit!

Publicat: 27/12/2019 | 22:20

Au divorțat în luna mai, după nouă ani de căsnicie, iar acum… ex-soția lui Marian Drăgulescu și-a „oficializat” relația cu noul iubit! La doar câteva luni de la divorț, Corina și-a găsit liniștea în brațele unui… frumușel tatuat. CANCAN.RO, SITE-UL NUMĂRUL 1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, imagini cu noul iubit al blondinei.

După mai multe certuri și împăcări, Marian Drăgulescu și Corina au decis să pună capăt mariajului lor. De-a lungul timpului, relația lor a trecut prin multe încercări, iar tensiunile dintre cei doi au fost extrem de vizibile în timpul show-ului „Asia Express”, la care au participat. Corina era destul de autoritară cu soțul ei, pe care îl punea mereu la punct, iar discuțiile dintre ei se purtau mai mereu pe un ton ridicat.

Cu ceva timp în urmă, Marian Drăgulescu susținea că principala vinovată pentru disputele din familia lor este Corina, care ar fi o femeie perfecționistă. Cei doi au încercat să-și rezolve problemele, au făcut chiar și terapie de cuplu. Zadarnic, însă! (CITEȘTE ȘI: MOTIVELE CARE AU DUS LA DIVORȚUL LUI MARIAN DRĂGULESCU)

Marian Drăgulescu și Corina au ajuns de multe ori în fața notarului pentru a divorța, însă, pe ultima sută de metri renunțau la idee. Asta până în luna mai a acestui an. Atunci, cei doi, au decis să pună capăt mariajului și nu a mai fost cale de întoarcere.

Corina și-a refăcut viața

Ei bine… la câteva luni de la divorț, Corina și-a refăcut viața! Ex-soția lui Marian Drăgulescu nu pare să fi suferit foarte mult după separare. Nu de alta, dar la câteva luni, ea pare să-și fi găsit liniștea în brațele unui frumușel tatuat. Corina pare îndrăgostită până peste cap, iar dovada acestui lucru constă în faptul că și-a asumat relația pe rețelele de socializare.

Ex-soția celebrului gimnast a „oficializat” relația pe Facebook și a publicat poze cu noul iubit, pe care nu-l mai ține ”secret”.

Corina și noul ei iubit

Marian Drăgulescu s-a împăcat cu Larisa

Destinul i-a adus, din nou, împreună pe Marian și Larisa Drăgulescu. Cei doi au divorțat în 2008, dar acum se pare că securea războiului a fost îngropată. În luna mai a acestui an, Marian Drăgulescu a divorțat de Corina, după nouă ani de căsnicie. De asemenea, Larisa s-a despărțit în septembrie de fotbalistul Ovidiu Mihai. (NU RATA: EX-SOȚIA LUI MARIAN DRĂGULESCU S-A CUPLAT CU UN FRUMUȘEL LA NICI DOUĂ LUNI DE LA DIVORȚ!)

„Astăzi 13 septembrie 2019 și cu lună plină pe cer, am pierdut sarcina și totodată și relația de dragoste cu Ovidiu Mihai! Consider că, după un rău care simți că ți-a săgetat sufletul, va urma cu siguranță ceva bun. Vă rog să nu îmi puneți întrebări mai departe și să îmi respectați intimitatea. Tocmai de aceea am ales să vă anunț personal, ca de fiecare dată, nedorind să las false impresii. Mulțumesc”, scria Larisa Drăgulescu pe contul său de socializare.

Acum, după relațiile eșuate pe care le-au avut, se pare că Marian și Larisa Drăgulescu au decis să mai dea o șansă poveștii lor de dragoste. Recent, cei doi au publicat pe conturile sale de Facebook fotografii de la o competiție sportivă, care a avut loc în Reșița și la care au participat și cei doi copii pe care îi au împreună.

Marian și Larisa Drăgulescu s-au împăcat

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)