Ultimă oră! Vloggerul Colo, dus la Parchet. Alexandru Bălan va da socoteală pentru cuvintele urâte spuse în online despre minore

Publicat: 10/06/2020 | 14:01

Alexandru Bălan, supranumit Colo, a fost audiat aseară în jurul orei 21:00, la Secția 9 de Poliție, apoi reținut. Tânărul care a instigat comunitatea de aproape un million de fani, printre care cei mai mulți copii, la comportamente brutale și nefirești față de femei, în special minore, a fost prezentat miercuri, 10 iunie, la Parchet. Acesta va răspunde în fața legii, pentru cuvintele ”murdare” rostite în urmă cu câțiva ani pe canalul său de YouTube.

CITEȘTE ȘI: Tragedie într-o familie din Botoșani. Un copil de 12 ani s-a spânzurat, de teamă să nu fie pedepsit de părinți

Vloggerul este tras la răspundere de autorități, după ce a descris într-un mod șocant cum ar proceda el cu adolecentele din ziua de astăzi. Tânărul a făcut declarații scandaloase despre femei, în special minore. Mai exact, Colo a spus  că i se pare foarte normal ca el să întrețină relații sexuale cu o copilă de 16 ani. Mai mult, a descris detaliu cu detaliu într-un mod terifiant cum ar face el cu aceasta. Prin confesiunile sale, într-un fel sau altul, el îi învață pe copiii care îl urmăresc la abuz sexual.

CITEȘTE ȘI: Halucinant! O influenceriță din Rusia, însărcinată cu fiul vitreg pe care l-a crescut de când avea șapte ani. Cei doi își afișează fericirea fără rușine în online

Din acest motiv, Alexandru Bălan a fost reținut marți, 9 iunie, și urmează să fie judecat pentru faptele comise în urmă cu câțiva ani.

„Eu dacă nu eram în nicio relație cu nimeni, vă spun sincer, cât de sincer posibil, f***** toate copilele de 15, de 16 ani, credeți-mă pe cuvânt. (…) La modul cu picioare-n gură, s-o scuipi în gură, să-i zici “Oh! Cine-i tăticul tău”, să-i dai cu palme, s-o ţii cu capul de pereţi, să-i pui aşa piciorul pe faţă (…)Adică, credeţi-mă, că astea nu trebuie iertate“, sunt declarațiile lui Alexandru Bălan Colo care au creat atâta tevatură.

CITEȘTE ȘI: Fosta soacra a lui Florin Salam îl învinovățește pentru moartea Fănicăi. Acuzații grave: ”Când o să se știe ce a făcut, n-o să-l mai aplaude nimeni.”

În urmă acestor declarații absolut revoltătoare, celebrul YouTuber a plecat capul în jos și și-a cerut iertare.

Ce este și mai incredibil în acest caz este că individul nu a simțit nevoia să își ceară iertare imediat după ce a spus ce a spus, în urmă cu mai mulți ani, ci abia după ce totul a căpătat amploarea pe care o vedem cu toții, semn că părerea de rău poate fi pusă între paranteze.